Įrašai, turintys ‘wasabi‘ žymę
Pirmojoje dalyje „Kaip valgyti suši“ sužinojote, kaip yra svarbu pasirinkti geros reputacijos suši restoraną ir kaip atskirti, ar būtent į tokį ir pataikėte, kaip palaikyti kontaktą su virtuvės šefu ir kaip pateikti savo užsakymą.
Šioje dalyje jūs sužinosite apie tai,
Rugpjūtis 24, 2009.
| Žymės
imbieras,
susi,
susi baras,
wasabi,
marinuotas imbieras,
sake,
ryziu degtine,
ryziu degtines gerimas,
sakes gerimas,
japoniskos frazes,
japoniskas maistas,
temaki,
maki,
makizushi,
nigiri,
sashimi | Grupė
Kulinarija
Yra keletas dalykų, kuriuos jūs turėtumėte žinoti prieš eidami valgyti į japonišką restoraną: reikėtų žinoti, kokie yra pagrindiniai suši tipai (kad būtų lengviu išsirinkti jums tinkamą varinatą), kaip valgyti išsirinktus valgius, kokius gėrimus pasirinkti ir panašiai. Šiame straipsnyje būtent apie tai ir parašysiu. Sėkmės mokantis :)