Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘saugumas‘ žymę

Plastikinės lauko durys privačiam namui (2 dalis)

pvc lauko durys Privačių namų paklausa sparčiai gausėja, todėl didėja saugių, patikimų, ir, svarbiausia, patrauklaus dizaino, derančių prie namo fasado lauko durų poreikis. Ne veltui sakoma, kas durys – namo vizitinė kortelė. Pirmoje šio straipsnio dalyje (Plastikinės lauko durys privačiam namau I dalis) jau aptarėme plastikinių lauko durų dizaino, konstrukcijos ypatybes bei plastikines duris su aliuminiais uždėklais. Tęsiame toliau. Plastikinių durų gamintojai siūlo platų įvairaus dizaino ir savybių plastiko užpildų pasirinkimą.

Metalinės durys garantuoja saugumą

seifines durys Statistikos duomenimis, daugiau nei du trečdaliai įsilaužimų į butus įvykdomi išlaužus buto ar namo duris arba sugadinus durų užraktus. Todėl tvirtos durys su geromis, patikimomis spynomis yra jau ne prabanga, o būtinybė, norint appsaugoti savo būstą. Pasak durų gamintojų, duris galima būtų suskirstyti į dvi kategorijas: kainuojančias apie 700 litų ir 1000 arba daugiau litų.Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad skirtingų gamintojų skiriasi tik durų kainos, o produktai bei jų kokybė tokia pati.

Patarimai, kaip saugiai užsiimti dažymo darbais

saugus-darbas.jpg Dažymo darbai, kaip ir bet kurie kiti, reikalauja atitinkamos darbo saugos, nes jų metu kontaktuojama su cheminėmis medžiagomis, kurios gali sukelti alergijas, apsinuodijimus ar kitokius fizinius negalavimus. Taip pat galimos ir įvairios traumos, ypatingai tada, kai dirbama pasilipus ant kopetėlių ar kitų, aukščiau nuo žemės esančių pagrindų. Tad pasirūpinkite savo saugumu, kad remonto darbai praeitų kuo sklandžiau. Štai keletas patarimų, kurie padės saugiai vykdyti dažymo darbus: