Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘prietarai‘ žymę

Kelią perbėgo juoda katė (2 dalis)

jaunikis nesa nuotaka Nedaugelis prisipažįsta tikį prietarais, o dar rečiau susimąsto apie tai, kaip stipriai jie įsišakniję mūsų gyvenime. Turistai svaido smulkias monetas į fontanus, trokšdami dar kartą apsilankyti toje pačioje vietoje. Grįžę namo pamiršto daikto, prieš išeidami instinktyviai žvilgterime į veidrodį ir trissyk pabarbename į medinę durų staktą. Kai pagalvojame apie kokią nelaimę, kuo greičiau nusispjauname per kairįjį petį...Maža kas.

Kelią perbėgo juoda katė (1 dalis)

juoda kate Nedaugelis prisipažįsta tikį prietarais, o dar rečiau susimąsto apie tai, kaip stipriai jie įsišakniję mūsų gyvenime. Turistai svaido smulkias monetas į fontanus, trokšdami dar kartą apsilankyti toje pačioje vietoje. Grįžę namo pamiršto daikto, prieš išeidami instinktyviai žvilgterime į veidrodį ir trissyk pabarbename į medinę durų staktą. Kai pagalvojame apie kokią nelaimę, kuo greičiau nusispjauname per kairįjį petį...Maža kas.