Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘miegamasis‘ žymę

Darbo kambarys bendroje patalpoje

ofisas Ne visi gyvename erdviuose namuose, tad nelieka vietos kai kuriems kambariams, šiuo atveju darbo kambariui. Bet tai ne bėda. Šiuolaikinės interjero idėjos leidžia įvairiai planuoti kambarius. Namų biurą galima įsirengti ir bendroje patalpoje.Miegamasis, virtuvė, svetainė – kiekvienas iš šių kamabrių tiks namų biurui įrengti. Jums netgi nereikės aukoti šių patalpų tikrosios paskirties. Ką pirmiausia turite padaryti, tai apsvarstyti, kam dažniausiai skiriate vieną ar kitą kambarį.

Palėpės miegamojo apšvietimo sprendimo būdas

palepe Dažniausiai architektams – dizaineriams įrengiant palėpes šeimininkai užduoda du galvosūkius: įrengti nuožulnias lubas taip, kad miegamasis būtų jaukus, ir įrengti tokią apšvietimo sistemą, kad būtų daug nekintančios šviesos. Tiesą sakant, yra labai paprastas sprendimas – plastikinės plokštės ir įmontuojami šviestuvai. Dabar jau patys galite įsirengti tokį kambarį savo mansardoje. Miegamasis palėpėje – dažnai pasiūlo interjerų specialistai.

Sukurkite romantišką miegamojo interjerą

romantiskas-interjeras.jpg Miegamasis – vieta, kurioje praleidžiame bene didžiausią savo gyvenimo dalį, nes jei, pavyzdžiui, miegame aštuonias valandas per parą, vadinasi šioje būsto erdvėje išbūname vidutiniškai dvidešimt penkerius metus, o jei dar priskaičiuotume valandas, kurių metu geriame rytinę kavą, skaitome laikraščius, vakarais knygas, o gal tiesiog šnekamės ar žiūrime televizorių. Dėl šių priežasčių miegamasis kambarys namų erdvėje tampa vienu asmeniškiausių ir svarbiausių kambarių, kur mėgstama pailsėti ir pasislėpti nuo kasdienybės. Šiam kambariui įpūsti daugiau jaukumo galima sukuriant romantiško stiliaus interjerą.