Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘maistingas maistas‘ žymę

10 geriausių produktų laikantis dietos (antras penketukas)

dietos-maistas.jpg Dieta – tai planas, kurio laikantis yra bandoma numesti svorio. Labai svarbu pasirinkti tau tinkančią dietą ir nenualinti organizmo, kad prarastas svoris vėliau negrįžtu bumerangu. Tai, kad laikaisi dietos, dar visiškai nereiškia, kad tavo organizmas negali gauti vertingųjų medžiagų. Jis tiesiog privalo, kad tu jaustumeisi puikiai. Pirmoje dalyje aprašiau aliejaus, obuolių ir kriaušių, uogų, avokadų bei kiaušinių naudą dietos metu. Šį kartą – dar daugiau vertingų produktų.

10 geriausių produktų laikantis dietos (pirmas penketukas)

dietos-maistas.jpg Laikantis dietos labai svarbu pasirinkti tokius produktus, kurių maistingumas – didelis, o kaloringumas – mažas. Tai, kad tu valgai mažesniais kiekiais visiškai nereiškia, kad negali gauti reikiamo maistingųjų medžiagų kiekio. Laikydamasi dietos turėtum įsiminti 10 produktų, kurie būtinai turėtų būti įtraukti į tavo meniu.