Įrašai, turintys ‘kaip gaminti‘ žymę
Patikėkite, namuose kepta pica gal ir nebus kaip tikra itališka, tačiau tikrai ne mažiau gardi ir soti. Du picos papločio paruošimo būdai: į nedidelį dubenį suberkite 150 ml drungno vandens, įberkite ½ šaukštelio cukraus ir maišykite, kol jis ištirps. Įberkite šaukštelį mielių ir suplakite. Indą uždenkite ir pastatykite šiltoje vietoje, kad masė suputotų.
Polenta – patiekalas kilęs iš Italijos. Gaminamas iš kruopų, o jos – turbūt pigiausias maisto produktas. Tačiau tikriausiai net neįtariate, kad patiekalas iš jų nė trupučio neprimins košės. Atrodo, greičiau kaip pyragas, o su kepta šonine ar dešrelėmis itin gardu. Iš pačių paprasčiausių kukurūzų kruopų, vandens ir druskos galite pasigaminti patį tikriausią stebuklą.