Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Senovinė duonkepė sugrįžta į XXI amžiaus virtuvę

Nuolat girdime apie tai, kaip nesveikai mes maitinamės, kad reikėtų vartoti mažiau riebalų, mažiau kepto, daugiau troškinto maisto ir panašiai. Pamokymai yra gerai, tačiau visi žinome, kaip sunku laikytis sveikos mitybos principų. Bet nenusiminkite, dabar jau yra puiki pagalbininkė – cikloninė krosnelė, padėsianti jums visai šeimai nesunkiai paruošti sveikesnį ir gardesnį maistą.

Tai – naujos kartos maisto gaminimo įrenginys. Jame maistą galima kepti, virti, skrudinti, džiovinti, troškinti, atšildyti, ruošti garuose. Ir viskas be jokių riebalų!Ar žinote geresnį pagalbininką ruošiant sveiką maistą?

Šioje krosnelėje maistas gaminamas naudojant karštą orą, tačiau kiek kitaip nei įprastose orkaitėse. Cikloninės krosnelės dangtyje įmontuotas ventiliatorius, kurio veikiamas karštas oras juda žemyn aplink indo sieneles ir vėl grįžta į ventiliatorių. Taip sukuriama į tornadą panaši srovė, nuolat iš visų pusių apgaubianti ruošiamą patiekalą, o šis troškinasi ir skrudinasi greitai bei tolygiai.

Cikloninė krosnelė virtuvėje pakeičia net 10 kitų prietaisų. Ji atlieka įprastos orkaitės, gruzdintuvės, vištienos kepintuvo, mikrobangų krosnelės, elektrinės keptuvės, skrudintuvo, elektrinio troškintuvo, šašlykinės, kepintuvo (grilio) ir maisto produktų džiovintuvo funkcijas.

Šis gudrus įrenginys ne tik padės sutaupyti vietos virtuvėje, bet ir taupys elektrą – krosnelė suvartoja 60 proc.mažiau elektros energijos nei įprastos orkaitės. Ir visiškai nereikia bijoti, kad vienu prietaisu tris patiekalus pietums teks gaminti porą valandų. Cikloninėje krosnelėje visi patiekalai iškeps žymiai greičiau, nei esate įpratę naudodami tradicinius prietaisus. Pavyzdžiui, vištos krūtinėlė be kaulų iškeps per 10 minučių, apie 1 kg višta – per 40 minučių. Net kalakutą kalėdiniams pietums išsikepsite maždaug per valandą, taigi galėsite daugiau laiko skirti maloniam bendravimui su svečiais ir giminėmis.

Desertui savo svečiams galėsite iškepti sausainių ar bandelių. Kad juos iškeptumėte, tikrai nereikės virtuvėje gaišti pusę dienos. Sausainiai cikloninėje krosnelėje iškeps per 9 minutes, bandelės – per 10. Šioje krosnelėje nesunkiai iškepsite net duoną.

Krosnelėje yra dviejų aukščių metalinės grotelės, todėl vienu metu galima gaminti skirtingus patiekalus, pavyzdžiui, apačioje kepti žuvį ar mėsą, o viršuje bulves ir daržoves garnyrui. Pro stiklines krosnelės sieneles galėsite matyti, kaip kepa ar troškinasi jūsų pietūs. Keisti kepimo laiką, temperatūrą, oro cirkuliacijos greitį galima nenutraukiant maisto gaminimo proceso. Cikloninė krosnelė turi režimą, kurį nustačius patiekalai išliks šilti ir traškūs iki pat jų patiekimo – net ir visą valandą, jei reikia.

Kas svarbiausia, cikloninė krosnelė išmokys maitintis žymiai sveikiau. Įsitikinsite, jog daugumą jums įprastų patiekalų galima pagaminti visai be jokių riebalų, ir nuo to jie nė kiek nepraras skonio, netgi priešingai.