Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘vaistai‘ žymę

Namų vaistinėlė

vaistinele.gif Vaistinėlę su visais būtiniausiais medikamentais ir priemonėmis, skirtomis medicininei pagalbai suteikti reikia turėti ne tik automobilyje, bet ir namuose. Labai svarbu žinoti, kur vaistinėlę laikyti ir kaip ją prižiūrėti. Labai svarbu vaistinėlę laikyti ne per daug šiltoje, ne per daug drėgnoje ir ne per daug vėsioje vietoje. Geriausiai vaistinėlės laikymui tinka kambario temperatūra. Kai kurie žmonės vaistus deda į šaldytuvą, tačiau tai daryti reikia tik tada, jei vaisto informaciniame lapelyje nurodyta, kad jis turi būti laikomas žemoje temperatūroje.

Apie vaistus

vaistai Kasmet pasaulyje nuo apsinuodijimo vaistais miršta daugiau žmonių nei autoavarijose. Dar XVI amžiuje buvo žinoma, kad nuodus nuo vaistų skiria tik jų dozė. Per televiziją, spaudą, užėjus į bet kurią vaistinę mus užklumpa lavina reklamos, o jai atsispirti sunku. Nori nenori, magija tokia galinga, kad dauguma mūsų energingai pildome savo namų vaistinėles visais paskutiniais farmakologijos stebuklais, kitaip tariant, komplektuojam nuodų saugyklas.