Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘mercedes benz‘ žymę

2010 Mercedes-Benz E-Class Cabriolet pasaulinis debiutas Detroit parodoje

014.jpg Mercedes oficialiai pristatė naujo dizaino E-Class kabrioletą Šiaurės Amerikos tarptautinėje automobilių parodoje Detroite.

Mercedes-Benz E klasės 4MATIC

Gruodis 24, 2009. | Žymės mercedes benz, 4MATIC | Grupė Auto / Moto
748656_1361775_5616_3744_09C1092_110.jpg Sniegas, šlapdriba, plikšala ir dideli šalčiai - dažnos ir nemalonios vairavimo sąlygos žiemos laikotarpiu, tačiau 4MATIC Mercedes modelių vairuotojai gali visada drąsiai jaustis kelyje. 4MATIC koncepcijos dėka automobilis yra puikiai valdomas važiuojant apledėjusiu ar sniegu padengtu keliu. E klasės 4MATIC modeliai išsiskiria stabilumu, neprilygstamu saugumu ir išskirtiniu komfortu.

Įspūdingasis Mercedes G55K AMG iš super tiuninguotojų A.R.T. G Streetline

0111.jpg Mercedes-Benz AMG G55K, kurį pagamino A.R.T. G Streetline, buvo pristatyta Dubajaus automobilių parodoje. Jis labai panašus į A.R.T. AS55K YAAS EDITION, tačiau tai yra vienetinis modelis, kuris sukurtas Abu Dabio karališkajai šeimai.

Naujojo Mercedes-Benz CL 65 AMG patobulinimai už 57.490 EUR. Ar tikrai verta tiek mokėti?

019.jpg Vokietijos Mercedes-Benz tiuninguotojai Väth išleido išsamią informaciją apie savo CL 65 AMG versiją. Dabar su 745 arklio galiomis ir daugiau iki 1.150 Nm sukimo momentu automobilis 0-100km/h įsibėgėja per beveik keturias sekundes.

Mercedes-Benz ir McLaren gamina paskutiniuosius SLR superautomobilius

013.jpg Šiuo metu gaminami paskutiniai automobilio SLR Stirling Moss pavyzdžiai ir Mercedes-Benz / McLaren superautomobilis SLR sparčiai juda savo eros pabaigos link.

Įspūdingasis dragsteris – Mercedes-Benz 300SL Gullwing

0120.jpg Vienas iš labiausiai akį traukiančių automobilių esantis šią savaitę 2009 Essen Motor Show yra Mercedes-Benz 300SL Gullwing dragsteris. Įkvėptas klasikinio 1956 Mercedes sportinio automobilio, dragsteris buvo paruoštas Šveicarijoje ir ya varuojamas Stefan Winter.

Hamann patiuninti MB McLaren SLR su 700AG

MB-McLaren-SLR-su-700AG-foto-2.jpg Tiuningo kompanija Hamann išplatino nemažą pluoštą nuotraukų, kuriose užfiksuoti du automobiliai – geltonas ir raudonas Hamann Volcano. Pereitais metais Hamann buvo išleidęs taip pat dvynukus – juodą ir baltą modelius. Abiejų naujųjų automobilių interjeras puikiai dera prie eksterjero spalvos – raudonajame interjeras – raudonas, geltonajame – geltonas.

Frankfurto parodoje automobilius pristačiusios merginos

Frankfurto-parodoje-automobilius-pristaciusios-merginos.jpg Šiai, kaip ir pernai ar užpernai, Frankfurto automobilių parodoje „dienos šviesą“ išvydo tikrai daug automobilių ir konceptinių modelių – Ferrari 458 Italia, 2010 Porsche 911 GT3 RS, Lamborghini Reventon Roadster, Mercedes-Benz SLS AMG, Audi R8 Spyder, Superlight Mazda MX-5 Miata, Maserati GranCabrio, Aston Martin Rapide, Bugatti Galabier 16C konceptas, BMW Vision EfficiencyDynamics konceptas ir dar daugelis kitų. Kai kuriuos jų

Brabus Black Baron V12 ir 800AG

Brabus-E-V12-ir-800AG.jpg Prieš keletą dienų rašiau apie vieną Brabus tiuningo specialistų darbą. Naujasis jų kūrinys – Juodasis baronas (Black Baron), paremtas 2010 metų Mercedes E klasės V12. Kaip ir didžiąją daugumą šiomis dienomis pristatytų naujų automobilių ir konceptinių modelių, taip ir šį pasaulis išvydo šių metų Frankfurto automobilių parodoje.

(ATNAUJINTA) Audi R8 eTron konceptas (video)

Audi-R8-eTron-konceptas.jpg Iš to, kad pasirodė naujojo Audi koncepto eskizai, galima daryti prielaidą, kad būtent šis gamintojas sugadins BMW Vision EfficientDynamics bei Mercedes-Benz SLS AMG modelių pristatymą. Kyla klausimas kodėl? O todėl, kad tiek BMW, tiek Mercedes-Benz nesitikėjo taip vadinamojo e-Tron konceptinio auto pristatymo. Šių eskizų išplatinimo nelabai tikėjosi ir Audi (na bent jau pasak jų pačių), tačiau atsitiko
1
1 / 2