Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘ferrari‘ žymę

Ferrari gamina 200 tonų sveriantį F1 simuliatorių

Gruodis 23, 2009. | Žymės f1, ferrari, simuliatorius, Andrea Bertolini | Grupė Auto / Moto
0114.jpg Ferrari pradėjo galutinius vairavimo simuliatorius, kuris turėtų padėti nušlifuoti savo F1 automobilius ir vairuotojus. Šis simuliaturius sveria daugiau kaip 200 tonų ir yra sudarytas iš dešimties kompiuterių, penkių gigantiškų 3D video ekranų ir 3.500 Watt Dolby garso sistemos. Tai tikrai nėra vairavimo žaidimas, kurį rasite po kalėdine eglute :).

Gemballa MIG-U1 paruoštas ant Ferrari Enzo Revealed

0110.jpg Vokiečių tiuninguotojai Gemballa, žinomi už savo darbus su "Porsche" automobiliais, ruošiasi pabandyti ir su Ferrari Enzo. Gemballa MIG-U1 yra arba riboto leidimo arba privačiai užsakytas vienkartinis modelis, kurio pristatymas planuojamas Dubajaus automobilių parodoje.

Novitec Rosso pristato naujus Ferrari California dizaino ir galios patobulinimus

016.jpg Norėdami suteikti automobiliui agresyvesnę išvaizdą, Novitec Rosso sukūrė aerodinaminį anglies pluošto komplektą, kurį sudaro priekinis spoileris, patrauklūs slenkščiai, galinis difuzorius ir bagažinėje sumontuotas spoileris. Pabaigai, automobilyje sumontuoti įspūdingi 21 colių priekyje ir 22 colių gale ratlankiai, kurie apauti Pirelli padangomis.

"Ferrari" generalinis direktorius užklampina savo super automobilį žvyre

1111.jpg Tęsiant temą, kad reikia ne tik turėti laaaaaabai daug pinigų nusipirkti super automobiliui, tačiau mokėti vairuoti ir, svarbiausia, smegenų.

Ferrari aktrakcionų parkas. Atidarymas jau kitamet

Ferrari-atrakcionu-parkas-foto-2.jpg Tiems, kurie jau aplankė visas įmanomas vietas ir nebežino, kur benukeliauti per artimiausias atostogas,  Ferrari ruošiasi pasiūlyti kai ką ypač naujo ir šviežio. 2010 metais šis automobilių gamintojas ruošiasi atodaryti „Ferrari pasaulį“ Abu Dabyje.

Ferrari 550 ZGT už 1,6 milijono dolerių

Ferrari-550-ZGT-uz-16-milijono-doleriu-foto-2.jpg Praeityje Italijos dizaino ir inžinerijos kompanija Zagato yra dirbusi tikrai su ne vienu automobilių gamintoju, įskaitant ir Ferrari. Devyniasdešimtųjų metinių proga Zagato susitinka su Maranele įsikūrusiu automobilių gamintoju dar kartelį.

Nupaparacintas 2012 metų Ferrari 612 Scaglietti įpėdinis

2012-Ferrari-612-Scaglietti-Successor-foto-2.jpg Atrodo, kad 612 Scaglietti dar tik vakar buvo pradėtas gaminti, o praėjo jau beveik visi penkeri metai. Todėl visiškai nestebina tai, kad jo įpėdinis nupaparacintas besivažinėjantis Maranelo gatvėmis. Be abejonės dizaineriai tikrai didelį dėmesį skirs automobilio dizainui, kad jis būtų kiek įmanoma modernesnis.

Ultima teigia, kad pasiekė „Aukščiausios Pavaros“ rato rekordą, tačiau „AP“ vyrukai apie tai nežino (video)

Ultima-GTR720-foto-2.jpg Nedidukė Didžiosios Britanijos automobilių gamintoja primygtinai teigia, kad pasiekė TV šou „Aukščiausios pavaros“ (Top Gear) važiavimams naudojamo vieno rato rekordinį laiką. Vienintelė problema yra ta, kad „Aukščiausia pavara“ su šiuo važiavimu visiškai nesusijusi.

NOVITEC ROSSO Edizione su 747 arkliais

NOVITEC-ROSSO-Edizione-su-747-arkliais-foto-2.jpg Novitc Ross‘o Edizione 747 yra tarsi atsisveikinimo duoklė „kadenciją baigiančiam“ Ferrari 430 Scuderia. V8 variklis buvo „paturbintas“ nauju bi-kompresoriumi, dėl kurio galia nuo 510Ag (375kW) išaugo iki įspūdingų 747 arklių (549kW). Be abejonės buvo padidintas ir sukimo momentas – ties 6.300aps/min jis išaugo

Frankfurto parodoje automobilius pristačiusios merginos

Frankfurto-parodoje-automobilius-pristaciusios-merginos.jpg Šiai, kaip ir pernai ar užpernai, Frankfurto automobilių parodoje „dienos šviesą“ išvydo tikrai daug automobilių ir konceptinių modelių – Ferrari 458 Italia, 2010 Porsche 911 GT3 RS, Lamborghini Reventon Roadster, Mercedes-Benz SLS AMG, Audi R8 Spyder, Superlight Mazda MX-5 Miata, Maserati GranCabrio, Aston Martin Rapide, Bugatti Galabier 16C konceptas, BMW Vision EfficiencyDynamics konceptas ir dar daugelis kitų. Kai kuriuos jų
1
1 / 2