Įrašai, turintys ‘krapai‘ žymę
Vienas maloniausių dalykų šeimininkei - valgyti savo paties išaugintą derlių. Nieko nėra skaniau net ir už kreivą agurką, jeigu jūs patys jį išauginsit. Pavasarį laukiam nesulaukiam šviežios salotos ar daržovės. Neturint sodo ar žemės sklypo - ne bėda, užteks palangės ar balkono.
Dažna šeimininkė mano, jog prieskoniai skirti tik maistui pagardinti. Ar žinojote, jog prieskoniai turi ir gydomųjų savybių? Juose yra nemažai antioksidantų. Didžiausia antioksidantų koncentracija randama čiobreliuose, gvazdikėliuose, cinamone, kvapiuose pipiruose, šalavijuose bei raudonėliuose. Geriausiai maistui gardinti, bei padaryti jį sveikesniu tinka šviežios žolelės, bet žinoma, tinka ir džiovintos.