Įrašai, turintys ‘kiausiniu nauda‘ žymę
Vištų kiaušiniai yra vienintelis produktas, kurį mūsų organizmas įsisavina 97-98 proc. Kiaušinių tryniuose yra nepakeičiamų aterosklerozės ir vėžio susirgimų profilaktikai naudingų nesočiųjų riebiųjų rūgščių. Kiaušiniai – vienas iš nedaugelio natūralių lecitino šaltinių. Lecitinas dalyvauja riebalų ir cholesterolio skaidyme, todėl gerina riebaus maisto virškinimą, neleidžia organizme kauptis riebalų pertekliui, mažina "blogojo" cholesterolio kiekį organizme ir didina "gerojo" cholesterolio kiekį apsaugodamas kraujagysles nuo aterosklerozės. Nepamirškite, kad geriausiai virškinami minkštai virti kiaušiniai. Šiame straipsnyje – naudingi patarimai, kaip patikrinti kiaušinių šviežumą, kaip juos laikyti bei dar keletas mažų gudrybių, tikrai praversiančių buityje.