Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘kaip irengti‘ žymę

Kaip įrengti būstą naminiams paukščiams

pauksciu-bustas.jpg Jei planuojate įsigyti paukštelį ir jau išsirinkote rūšį, jums reikės šį tą žinoti apie namuose laikomų paukščių būsto įrengimą. Tam prireiks begalės įvairių dalykų, kai kurių tikriausiai nė pavadinimų nežinote. Šis straipsnis padės tai padaryti kur kas lengviau. Pirmiausia turite išsirinkti narvelį. Narvelis išsirenkamas nelygu kokius paukščius ruošiatės jame laikyti, bet jis turi būti pakankamai didelis, kad paukščiai galėtų laisvai skraidžioti tarp laktelių. Ilgauodegiams paukščiams, tokiems kaip aros, reikia didesnių narvelių. Patikrinkite, ar sandariai užsisklendžia durelės, ir, jei reikia, sukabinkite lesyklas ir girdykles. Plastikines lakteles pakeiskite medžio šakelėmis – jos paukščiui patogesnės.

Patarimai, kaip įrengti ankštą darbo vietą

darbo-vieta.jpg Daugelis mūsų gyvena nedideliuose butuose. Dėl to gali kilti nepatogumų. Juk, mažame būste vietos dažniausiai užtenka tik svetainei, virtuvei, miegamajam ir gal dar vaikų kambariui. O jei labai reikia darbo kambario? Negi mažame bute tokį įsirengti galimybės nėra? Jei manote, kad taip, klystate. Aptarkime, kaip ir kur savo bute galėtumėte įrengti nedaug erdvės teužimančią ir į akis nekrintančią darbo vietą.