Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘buitis‘ žymę

Apie lauko erdvės grindinį

grindinys.jpg Lauko erdvės paviršiaus medžiaga turi derėti prie jūsų sodo taip pat kaip grindų danga namo viduje dera prie įvairių kambarių. Taigi, rinkdamiesi grindinį lauke, panašiai kaip rinkdamiesi interjero grindų dangą, turite apsvarstyti stilių, kainą ir skirtingų medžiagų praktiškumą. Įvairiausių galimų formų akmeninis grindinys yra vienas dažniausiai lauko erdvėje naudojamų klijinių. Jis yra gana tvirtas, ant jo tinka statyti baldus, puodynes ir kitus sodo dalykus; jį lengva prižiūrėti, jis gali būti tiek puikus fonas, tiek atskiras sodo elementas.

Patarimai, kaip išsirinkti elektrinę viryklę

Virykle.jpg Elektrinę viryklę šiandien galėtumėte rasti beveik kiekvienuose namuose. Daugelis tokią įsigijo tikriausiai todėl, kad ja kur kas patogiau naudotis, nei dujine: nereikia šalimais laikyti krūvos degtukų dėžučių ar naudotis specialiu prietaisu ugniai užkurti, be to išvengiama dujų kvapo namuose, o jei dar atsimintume, jog nemažai nelaimingų atsitikimų įvyksta, kai šeimininkai pamiršta išjungti dujas arba maži vaikai prisiliečia prie nespėjusio ataušti dujinės viryklės paviršiaus. Tad dauguma šiandien vienareikšmiškai renkasi elekrinę viryklę ir džiaugiasi jos teikiamais privalumais. Kaip išsirinkti tinkamą?

Namo fasadas pagal feng shui

Sausis 23, 2010. | Žymės fasadas, namo, feng shui, buitis | Grupė Buitis, interjeras
oakville_houses_twin_tall_clouds_01.jpg Tai, kaip mūsų namai įsiterpia į aplinką ir kaip jie dera prie kaimyninių pastatų, lemia, ar mums bus patogu ir jauku juose gyventi. Pavyzdžiui, gyvenate nedideliame atskirame name, o šalia stovi mažesnių sujungtų namų eilė, tuomet galite jaustis atskirti nuo bendruomenės arba, jei jūsų namo stilius labai išsiskiria iš kitų, ardoma harmonija. Renkantis namo stilių galima pasitelkti feng shui – seną kinų mokslą apie harmoningą būtį.