Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘apie prieskonius‘ žymę

Ką verta žinoti apie prieskonius?

prieskoniai.jpg Dažnai kyla klausimas, kokių prieskonių į kokius patiekalus berti ir kaip, nes kartais maistą persūdome, padarome pernelyg aitrų, o kartais jis būna tiesiog prėskas. Rekomendacijų yra įvairiausių, o kartais pakanka vadovautis vaizduote. • Kario dedama į mėsos, žuvų, paukštienos, jūros gėrybių patiekalus, sriubas, padažus, nes karis juos nudažo patrauklia geltona spalva ir suteikia puikų aromatą. • Viduržemio jūros regiono prieskoniai – kalendros, bazilikai, paprikos, česnakai, kvapieji pipirai, svogūnai, dašiai, raudonėliai, čiobreliai ir jų mišiniai – tinka sriuboms, žuvims, daržovėms, mėsai, salotoms, padažams, makaronams, picai.