Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Naminė sangria

Ko gero nė nereikia sakyti, kas yra sangria. Manau didžioji dauguma šio gėrimo yra ragavę, tačiau greičiausiai kavinėje, o ne namie gaminto. Taigi šiame straipsnyje atskleisiu paslaptį, kaip tokį gėrimuką pasigaminti namuose :). Tau reikės: sangria• 1 butelio raudono vyno (Cabernet arba Merlot – kuo labiau vaisinis, tuo geriau); • 1 gabalėliais supjaustyto apelsino; • 1 gabalėliais pjaustyto laimo citrinos; • 1 gabalėliais pjaustytos citrinos; • Puodelio aviečių; • 2 valgomųjų šaukštų cukraus; • 3 puodelių imbierinio alaus (kaip pasigaminti imbierinio alaus gali pasiskaityti čia ); • Šlakelio apelsinų sulčių; • Daug ledo. Butelį vyno supilk į didelį ąsotį. Išspausk vaisių sultis į vyną ir visus gabalėlius sumesk į ąsotį. Taip pat papildomai įpilk apelsinų sulčių. Ąsotį su turiniu visai nakčiai padėk į šaldytuvą, kad visi skoniai susimaišytų. Šis žingsnis yra svarbus norint, kad stangria būtų kuo geresnė, tačiau jei tam neturi laiko, šį žingsnį gali ir praleisti. Kai jau ruošiesi patiekti stangria į stalą, supilk imbierinį alų, avietes ir ledą. Labai gerai viską išmaišyk, kad vieniems netektų gerti vien vyno, o kitiems – vaisių sulčių su imbieriniu alumi. Apelsino griežinėliais papuošk stiklinių kraštelius ir mėgaukitės gėrimu.