Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Dvivietė sofa – geriausia dovana sutuoktiniams

Esate pakviesti į vestuves ir galvojate apie dovaną jaunavedžiams? Padovanokite dvivietę sofą. Juk su maža pinigų suma dovanai ir taip neišsisuktumėte, o dvivietė sofa būtų optimalus ir įdomus variantas, išsiskiriantis iš visų dovanotų pledų, vokelių su pinigais ir indų servizų gausybės. Dvivietė sofa dar vadinama įsimylėjelių krėslu ir puikiai tinka porelėms. Galite būti tikri, kad tokia dovana jaunavedžiams tikrai tiks ir patiks.

Kaip panaudoti dvivietę sofą? Dažniausiai ji statoma svetainėje ir derinama prie kitų svetainės baldų, jei jaunavedžiai turi erdvų koridorių, galima šia sofą statyti ir jame – puikiai tiks prie telefono stalelio. Tačiau kur kas romantiškiau ši sofa atrodys miegamajame. Yra daug būdų šiai sofai pastatyti.

Realybė tokia, kad daugelis naujai iškeptų sutuoktinių dar neturi erdvaus būsto, todėl puikus sprendimas jiems yra dvivietė sofa, nes padeda sutaupyti erdvės. Be to, dauguma tokių sofų išsitiesia ir virsta puikiomis patogiomis lovomis. Jei baiminatės, kad gali kilti nepatogumų, nes nebus kur atsisėsti, galite nebijoti – juk šie žmonės dar gyvena tik dviese, tad vietos sėdėti bus pakankamai.

Dvivietę sofą galite rasti bet kurioje baldų parduotuvėje. Be to tokios sofos daug pigesnės nei trivietės. Tik prieš perkant tokią dovaną vertėtų pasidomėti, koks jaunavedžių būsto interjeras, kad netyčia nenupirktumėte gėlytėmis margintos sofos modernų interjerą mėgstantiems žmonėms. Patikėkite, šitokia simboliška dovana bus viena labiausiai išsiskiriančių visų kitų dovanų gausybėje.