Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Užuolaidos ar roletai?

Namų interjerui šiais laikais yra skiriama itin didelė reikšmė. Tai tarsi vizitinė kortelė, pasakanti daug ką ir apie mus pačius. Todėl įrenginėjant namus, labai didelis dėmesys turėtų būti skiriamas ir estetiniam patalpų vaizdui. Viena kita detalė gali nesunkiai juos pagyvinti. Tarkim, gali iškilti klausimas - koks skirtumas ar ant langų kabės užuolaidos ar roletai?

Užuolaidos yra itin populiarus pasirinkimas, jos yra universalios ir niekuomet neišeina iš mados. Teisingai pasirinkus spalvą bei audinį, jas galima pritaikyti bet kuriuose namuose.roletas Roletai, tuo tarpu yra truputį sudėtingiau derinami prie interjero - jie labiau tinka modernesniai aplinkai, tačiau esant sumanumui juos galima panaudoti ir įvairesnio interjero namuose. Taigi, kalbant apie roletus, yra žinotini tam tikri jų privalumai bei išskirtinumai. Itin populiariais šiomis dienomis tampa mediniai, naturalių medžiagų roletai. Taip pat mediniai roletai patalpai suteikia daugiau prabangos ir išskirtinumo. Jie gali būti pritaikyti įvairaus tipo langams. Privalumas yra ir tai, jog jais yra paprasta naudotis - roletai susisuka iš apačios į viršų, traukiant virvelę - užfiksuoti galima skirtinguose aukščiuose ir tai palieka puikią galimybę dienos metu sukurti patinkantį apšvietimą. Roletai yra taip pat paprasčiau valomi nei užuolaidos. Taigi, ką pasirinksime roletus ar užuolaidas- lieka spręsti jums patiems. Tačau žinodami tam tikrus užuolaidų bei roletų privalumus ar pranašumus, nesunkiai galime pasirinkti tai, kas labiau tinka mūsų namams.