Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘siurbliai‘ žymę

Patarimai, kaip išsirinkti dulkių siurblį

dulkiu-siurblys.jpg Dulkių siurblys – elektrinis įrenginys, skirtas valyti paviršiuje esantiems nešvarumams juos susiurbiant. Dulkių siurblyje yra kompresorius, kuris traukia orą ir šiukšles. Nešvarumai renkami į popierinį ar medžiaginį maišą, perkošiami vandens filtru ar atskiriami ciklonu. Ciklonai anksčiau naudoti tik pramoniniuose dulkių siurbliuose, bet XX a. 9 dešimtmetyje Jungtinės Karalystės konstruktorius Džimas Dysonas rinkai pristatė naują technologiją, pavadintą Cyclone Separator (ciklonas, išcentrinis separatorius). Tokio tipo dulkių siurblys buvo reklamuojamas kaip pigesnio naudojimo, nes nereikia keisti popierinių maišų. Galiausiai pasirodė dulkių siurblys Roomba. Užprogramavus jis gali veikti savarankiškai.

Rankiniai dulkių siurbliai

00005071180850711808_z1.jpg Gyvenant nedideliame bute, erdvę reikia taupyti, rinktis kompaktiškus, daug vietos neužimančius, namų apyvokos reikmenis ir prietaisus. Vieni iš jų – rankiniai dulkių siurbliai. Jie neturi didelio korpuso kaip įprasti siurbliai: trumpas tilps ir sieninės spintos lentynoje, o turintį ilgą vamzdį galėsite pritvirtinti prie spintos durų ar pakišti po lova. Aptarkime šių dulkių siurblių rūšis, privalumus bei trūkumus.