Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘nebylusis kinas‘ žymę

Vamp moteris

vamp moteris Blyški oda, juodos kaip smala akys ir plaukai, bei sodrios raudonos lūpos-tai vamp moteris. Vamp įvaizdis šiek tiek mistiškas, baugus, bet kartu ir seksualus. Vamp moteris drąsi, siekianti savo tikslo viliokė. Toks moters įvaizdis susiformavo 1915 metais. Amerikiečių kino studija „Fox“ sukūrė nebylųjį filmą „A fool there was“, kuriame pagrindinį vaidmenį sukūrė hipnotizuojanti Theda Bara. 

Animacijos pradininkai

animac.jpg Apie nebylųjį kiną daugiau ar mažiau visi esame girdėję. O ar žinote ką nors apie pirmąjį animacinį filmuką? Pirmasis, gana primityvų animacinį filmą sukūrė laikraščio karikatūristas J. Stiuartas Blektonas, 1906m. Jis sumontavo trumpą, paprastų judančių veidukų etiudą, jis truko vos kelias sekundes. To nebuvo galima pavadinti tikru animaciniu filmu, tačiau galbūt būtent šio žmogaus idėjos įkvėpė ir paskatino žymųjį  W.Disnėjų ir kitus garsius menininkus.