Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘mini‘ žymę

Mini Tambelina

Rugpjūtis 4, 2009. | Žymės mini, tambelina, kumele | Grupė Fauna, flora
mini1.jpg Kai sužinojau apie miniatiūrinį arkliuką- nepatikėjau. Pamačiusi nuotrauką, pagalvojau, kad čia kažkoks fotomontažas, pamaniau, kad koks specas iš šuns nuotraukos pokštą padarė. Nerealu, kad pasaulyje gali būti tokio ūgio arklys. Bet yra! Kumelės, vardu Tambelina, ūgis yra 42cm, o svoris- 40kg. Vargšei Tambelinai niekada neteks dalyvauti arklių varžybose, tačiau ji turi mažiausio pasaulyje arklio titulą.

Peel-50. Mažiausias pasaulyje

peel.jpg Koks fainas, pamaniau, pirmą kartą pamačiusi tokį mikroskopinį mašiniuką! Jis toks mielas ir mažiukas. Maniau, kad mažas yra Mini Kuperis ar Smartas, bet tokio aparato dar nebuvau mačiusi. Automobiliuko vardas yra Peel-50. Pirmas modelis buvo pagamintas 1965 metais, Didžiojoje Britanijoje. Po II Pasaulinio karo, kuras buvo labai brangus, todėl šios elektrinės mašinytės buvo masiškai gaminamos ir turėjo didelį pasisekimą.