Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘kilimas‘ žymę

Kiliminės dangos atnaujinimas

burn1.jpg Po didelių  vakarėlių, gimtadienių ir visokių kitokių švenčių, svečiai palieka nedidelių „siurprizų“. Žinoma, svečiai svečiams nelygu, tačiau pripažinkite, kai žmonės švenčia-visko pasitaiko. Iš ryto, skaudančia galva, pastebite visas šukes, dėmes ir skyles. Ooops! Tik nesugalvokite barti draugų ar kaip sekliui, mėginti atsekti praeito vakaro įvykius ir prisiminti kas tai padarė.

Kilimas iš plastikinių maišelių

ekologiskas kilimas Superinį daiktą neseniai pasidariau iš plastikinių maišelių. Mano vonios interjerą papuošė nuostabus, neperšlampamas kilimėlis. Susierzinau, kai vieną dieną atidariau virtuvinį stalčių, o iš jo pradėjo putoti maišeliai. Radau nerealią idėją kaip panaudoti tą „gėrį“ ir štai - turiu nauja kilimą. Pasidaryti nėra labai sunku, kilimėlis gali būti spalvotas, juodai baltas, margas, galit priderinti prie interjero.