Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘dodge viper‘ žymę

Sklinda kalbos apie Devon GTX mirtį!!!

011.jpg Kalbama, kad super automobilių mėgėjai gali nebeišvysti labai laukiamo Devon GTX. Chrysler sprendimas nutraukti Viper gamybą verčia Devon atsisakyti savo planų paleisti GTX modelį, kuris turėtų būti gaminamas Viper pagrindu.

Atskleista 2010 Viper SRT10 ACR-X tapatybė (video)

2010-Viper-SRT10-ACR-X-foto-2.jpg Dodge atskleidė savo naujausio kūrinio Viper SRT10 ACR-X lenktyninio automobilio tapatybę. Pagamintas Viper ACR pagrindu, ACR-X yra skirtas tik lenktyninei trasai. Juo ruošiamasi lenktyniauti Viper Racing League, Sports Car Club of America ir National Auto Sport Association.

Dodge Viper paskutiniuosius gamybos metus pasitinka patobulintas ir riboto leidimo

Gruodis 2, 2009. | Žymės dodge viper, dodge, dodge viper srt10 | Grupė Auto / Moto
011.jpg 2010 metai bus paskutiniai 600AG Dodge Viper modeliui. Norėdamas išlaikyti pardavimus per ateinančius 12 mėnesių, gamintojas prideda naujų spalvų, padidino automobilio galią ir išleido keletą riboto leidimo modelių.

Naujas Niurburgringo trasos rekordas su Radical SR8LM

Naujas-Niurburgringo-trasos-rekordas-su-Radical-SR8LM1.jpg Niurburgringo trasos įveikimo laikai labai dažnai yra aptarinėjami ne dėl to, kas greičiau ar kas lėčiau įveikė vieną ratą, o dėl to, kad kol kas nėra apibrėžta, kaip tiksliai suskirstyti automobilius į tam tikras grupes. Kai kurių važiavimo laikų netgi nenorima pripažinti. Tačiau kad ir kaip ten bebūtų,