Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Ko geriau jai niekada nesakyti?

Moterų logika vyrams nelabai įkandama, dažnai mes nė nežinome, kaip su tomis būtybėmis elgtis. Dažnai pasitaiko taip, kad jūsų ištartą frazę supras geriausias draugas, bet ne mergina. Kadangi klysdami mokomės, su laiku jau žinome bendravimo su moterimis subtilybes, bet karts nuo karto vis tiek pasitaiko klaidų. Štai dešimt frazių, kurios jums parodys, ko geriau nesakyti merginai.

  1. “Mieloji, ką gi tu pasidarei savo plaukams?” Jei šitaip pasakysite ir dar išpūsite akis, gero nelaukite. Ji užsirūstins visam vakarui ir išvadins jus didžiausiu asilu pasauly. Jei nepatiko merginos šukuosena, stenkitės pasakyti jai tą švelnesne forma, nes dėl tokios frazės nesupyktų tik jūsų draugai.
  2. “Tai kodėl dar vis esi neištekėjusi?” Jei tokį klausimą užduosite merginai per pirmuosius pasimatymus, tikriausiai jie bus paskutiniai, nes ji gali pamanyti, kad laikote ją bjauria senmerge.
  3. “Gal pasilaižom?” Nedrįsk bendraudamas su mergina vartoti žargono. Tokie žodžiai privers ją pasišlykštėti galimu bučiniu su tavimi. Bent jau per pirmus pasimatymus būk romantiškas ir jautrus.
  4. “Mano buvusi mergina lovoje buvo kur kas geresnė nei tu”. Siūlome apskritai vengti temų apie buvusias merginas, ypač apie buvusias lovoje.
  5. “Man patinka tave stebėti, kuomet esi supykusi”. Jai gali pasirodyti, kad šitai pasakėte sarkastiškai. Tas jai tikrai nepatiks.
  6. “O kiek tau metų?” Hmmm…juk nepadoru klausti merginos/moters amžiaus.
  7.  “Oho, kiek daug tu valgai!“ Jei šitaip pasakysite, tikriausiai grįžusi po pasimatymo ji žliumbs įsikniaubus į pagalvę, galvos, jog manote, kad ji stora ir tuo pačiu dar sušlamš dėžę saldainių, kurie tikrai nebus į gerą jos figūrai.
  8.  “Gal tau moteriškos dienos?” Nekaltinkite jos dėl moteriškų bėdų, dienų ir viso kito, kas susiję su jos ciklu, nes galite pasirodyti nejautrus ir nerūpestingas, kas merginai tikrai nepatiks.
  9. “O tavo draugė tikrai karšta!” Jei ištarsite šiuos žodžius, laukite rimto pokalbio.
  10. “Kaip ilgai jau esi feministė?” Jei tokiais žodžiais stengiatės pasirodyti sąmojingas ir pasišaipyti iš to, kad ji vyrus vadina kiaulėmis, asilais ir t.t., nieko gero nepasieksite, nebent susigadinsite santykius. Juk kartais ir jūs sakote, kad visos moterys vienodos, kai jomis nusiviliate.