Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Mini AIR būsto saugumo technika

Mini AIR judesio detektoriai – kompaktiška, bet labai veiksminga aktyvinė infraraudonųjų spindulių užtvara. Ji puikiai apsaugo nuo įsibrovėlių į patalpas su dideliais langais ar keliais įėjimais. Daugeliu atvejų Mini AIR apsaugos sistemos veikia efektyviau nei klasikinės patalpų apsaugos priemonės – magnetiniai kontaktai, judesio ar stiklo dūžio detektoriai.

Mini AIR ypač gerai tinka mažoms erdvėms, taip pat ten, kur reikia saugoti tik tam tikrą erdvės plotą, muziejaus eksponatus, menines instaliacijas, parduotuvių vitrinas (tiek gatvėje, tiek ir prekybos salėje). Šias mini aktyvines užtvaras galima įsirengti ir gyvenamuosiuose namuose. Tai ypač geras saugumo sprendimas šiuolaikiniuose namuose, kuriuose daug stiklo.

Mini AIR konstrukcijos skersiniai matmenys (23x23 mm, o aukštis nuo 0,5 iki 2 m) yra tokie kompaktiški, kad įrengta tarp lango rėmų sistema būna visai nepastebima. Konstrukcija gaminama iš labai geros kokybės medžiagų, todėl yra itin patvari ir atspari temperatūrų svyravimams. Beje, galima pasirinkti arba baltą, arba rudą užtvaros konstrukciją. Tai taps stilinga lango ar durų detale.

Tokios aktyvinės infraraudonųjų spindulių užtvaros įrengimas labai paprastas ir greitas. Sistema išsiskiria taip vadinama “savireguliacijos” funkcija. Tai reiškia, kad įrengtos sistemos nereikia specialiai derinti, nes atskiri spinduliai sinchronizuojami pagal unikalų atpažinimo kodą.

Sistema veikia taip, kad įrengtas mikroprocesorius, apdorojantis ir valdantis visus signalus, skelbia pavojų, kai kas nors kerta nematomus infraraudonuosius spindulius, sklindančius saugomoje erdvėje. Mikroprocesorius kontroliuoja visos sistemos veikimą, o sprendimus priima pagal tai, kaip ir kokiu greičiu sutrikdoma spindulių geometrja.

Standartinėse apsaugos nuo įsilaužimo sistemose naudojami judesio detektoriai, veikiantys tokiu pačiu infraraudonųjų spindulių detekcijos principu, yra tūrinės formos, be to, jų gali reikėti net keliolikos, o tai dažniausiai neatitinka patalpų dizaino reikalavimų. Naudojant Mini AIR, minėtų problemų neiškyla, nes ši moderni sistema neapkrauna interjero papildomais prietaisais. Šios sistemos techniniai parametrai yra tokie patys kaip ir standartinių apsaugos sistemų, be to, ji lengvai gali būti  derinama su kitų tipų detektoriais. Taigi įrengus mini aktyvinę infraraudonųjų spindulių užtavarą Mini AIR, patalpa išliks estetiška, bus sutaupyti pinigai, įrengimo laikas, o saugumas garantuotas.