Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Geriausias namų draugas - naujos kartos dulkių siurblys

Ar kada svajojote apie kažką, kas už jus sutvarkytų visus kambarius? Jei taip, tikriausiai vienu trokštamiausiu jūsų daiktų bus „Electrolux Trilobite“ – naujos kartos dulkių siurblys.

 

Šis dulkių siurblys yra visiškai automatizuotas ir pirmasis pasaulyje masinės gamybos namų robotas. Tiesa, pasirodė rinkoje jis jau gana seniai, maždaug prieš septynerius metus. Ar daugelis jį šiandien turi savo namuose? Na bent jau Lietuvoje tikriausiai ne, bet gal dar susigundys įsigyti.

 

„Trilobite“ siurblys dirba ir juda visiškai savarankiškai. Jums tereikia padėti jį ant grindų, ir darbas bus atliktas. Baiminatės, kad jis apdaužys baldų kojeles ir apdraskys gobelenus? Nurimkite, „Trilobite“ turi į vidų įmontuotą ultragarso akį, individualiai veikiančius ratukus ir smūgių daviklius, kurie perspėja apie kambaryje esančius daiktus. Naujoji itališka sofa nė kiek nenukentės. Kaimynai bus patenkinti, kad nėra triukšmo, o šuo nepaspruks iš palovio lyg šluota genamas. Patikėkite, ne jums vienam pabodo lankstytis ir siurbti dulkes iš po baldų. „Trilobite“ lengvai palenda vos po 16 cm aukščio baldais ir išsiurbia net atokiausius kampelius. Dėl apvalios formos siurblys lengvai juda tarp stalų ir kėdžių kojų esančiomis erdvėmis, todėl nebereikės kilnoti jų iš vienos vietos į kitą. Galite pamiršti lakstymą paskui neklaužadas vaikus, nuolat mėtančius smulkias šiukšles ir varančius jus iš proto. Atitinkamai užprogramuokite „Trilobite“, ir jis surinks visas jo kelyje pasitaikiusias šiukšles. Na, o jeigu grįžę po 12valandų darbo dienos nebeturite kantrybės ir jėgų siurbti trečiąjį, paskutinį, kambarį, nebambėkite. „Trilobite“ nenuilsdamas nors ir kasdien siurbs Jūsų namus.

 

Pagaliau jums nereikia nieko daryti. Pailsėkite. Tegul darbuojasi „Trilobite“.

 

Savarankiškas. Nenuilstantis. Stilingas. Jautrus. Tikslus. Kas? Geriausias namų draugas – „Trilobite“ siurblys.