Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘figūros tipai‘ žymę

Moteriškos figūros tipai: kriaušė

Kiekviena moteris yra tam tikro kūno tipo. Kad ir ką bedarytumėt-jūs negalite pakeisti savo kaulų struktūros ar kūno sudėjimo. Taip jau yra, kad vienoms kaupiasi riebaliukai viršutinėje kūno dalyje, kitos bando “nusportuoti” stambias šlaunis , o trečioms- atrodo, lyg viskas pasiskirstytų vienodai. Taigi yra trys pagrindiniai moteriškos figūros tipai: obuolys, kriaušė ir smėlio laikrodis. Šiandien, aptarsime kriaušės tipo figūrą ir drabužius, kurie labiausiai tinka.

Moteriškos figūros tipai: obuolys

Obuolio tipo figūra, ko gero- pati problematiškiausia. Kaip jau ir pasako pats pavadinimas, tokio tipo figūros moterims papildomi kilogramai gausiai kaupiasi liemens ir pilvo srityje. Jūs turite obuolio tipo figūrą, jeigu jūsų krūtinės apimtis yra didesnė nei klubų. Pečiai ir krūtinės ląsta yra gerokai platesni nei įprasta moteriškai figūrai ( tik nesuhiperbolizuokite visko per daug :) ). Paprastai, tokios figūros moterys gali džiaugtis lieknomis kojomis, sėdmenimis ir klubais. Tačiau išlaikyti grakščią liemens liniją joms yra sunkiau. Kaip gerai atrodyti ir jaustis turint tokio tipo figūrą?

Moteriškos figūros tipai: smėlio laikrodis

Smėlio laikrodžio tipo figūra-idealiausia. Tokia figūra, kuri primena smėlio laikrodį, yra labai moteriška. Smėlio laikrodžio tipo figūrai būdinga vienoda krūtinės ir klubų apimtis. Liemuo gana lieknas ir aiški talijos linija. Tokia figūra laikoma grožio etalonu, nes gražios proporcijos. Net jei moteris turi antsvorio- tokia figūra atrodo gražiai ir proporcingai. Tokio tipo figūros moteriai reikia rasti tinkamų drabužių, kurie nepridėtų papildomų kilogramų. Kad išryškinti moteriškumą ir dailų siluetą, turite žinoti kaip pabrėžti savo linijas.