Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘dažymo būdai‘ žymę

Dažymo būdai (1 dalis)

dazymo-budai.jpg Jei iki šiol manėte, kad tik tapetais kambarių sienoms galima suteikti įvairias faktūras, o dažymas tai purvinas, nuobodus ir daug vargo reikalaujantis darbas, klydote. Šiandien, įvairių teptukų, dažų ir asmeninės fantazijos pagalba kambariams galima suteikti ypatingą atmosferą. Aptarkime, kaip tai padaryti. Priemonės Nelygi tekstūra – tai lengvas ir efektingas dažymo būdas. Tokios priemonės kaip skuduras yra kasdieniškos, o tokios kaip glaistas yra ypatingos. Priklausomai nuo to kaip norėsite dažyti sienas, jums gali prireikti: kieto ir minkšto teptukų, teptuko trumpais ir ilgais šeriais, teptuko trafaretams, brūkšniavimo šepečio, vielinio šepečio, aliejinių dažų, pigmento miltelių, glaisto, terpentino, linų sėklų aliejaus, džioviklio, kreidos, drobės, maišelio, kempinės.

Patalpų dažymas

Jeigu nusprendėte persidažyti kambarį, tai kuo lengviausiai galite padaryti patys, su draugų pagalba. Visai nebūtina samdyti kokio girtuoklio. Dažymas- toks darbas, kurį pradėjus nepatartina atsitraukti, todėl iš anksto pasirūpinkite visais būtiniausiais įrankiais. Pirmiausia nuvalykite ištrupėjusius dažus ir užglaistykite tas vietas, kuriose susidarė plyšiai. Švariu teptuku išvalykite plyšį ir sudrėkinkite jį šlapia kempine, taip geriau laikysis glaistas.