Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Patarimai irzliems

  • Stenkitės nelikti vieni su savo nemalonumais. Pasipasakokite geranoriškam ir protingam žmogui apie tai, kas jus kankina. Jums palengvės. Toks patikėtinis gali būti vyras, žmona, tėvai, artima draugė ar draugas. Būkite ir patys pasirengę išklausyti svetimo žmogaus išpažintį.
  • Sugebėkite laikinai užmiršti savo rūpesčius. Stenkitės kartkartėmis atsikratyti sunkių minčių nuo darbo ar namų reikalų. Jokiu būdu neužkrėskite prasta nuotaika aplinkinių žmonių.
  • Venkite niršulio protrūkių. Prieš įpykio priepuolį pasistenkite susidariusią situaciją įprasminti. Tada tikriausiai šmėkštels mintis, kad karščiuotis nenaudinga. Geriausia imtis fizinio darbo, namų ruošos arba šiaip atlikti kokius nors naudingus darbus.
  • Kartais reikia ir nusileisti. Atkakliai laikydamiesi savo nusistatymo dažnai esate panašus į mažą aikštingą vaiką. Įsiklausykite į kito oponento nuomonę, gerbkite ją, kritiškai įvertinkite savo požiūrį. Protingos nuolaidos ne tik naudingos, bet ir kelia žmonių pagarbą Jums.
  • Žmogus negali būti absoliučiai tobulas. Neužmirškite, kad kiekvieno žmogaus sugebėjimai ir galimybės riboti. Stenkitės pirmiausia puikiai atlikti savo darbą ir tai, kam tikrai turite pašaukimą. Kad pajustumėte pasitenkinimą, turite patirti sėkmę vienoje ar kitoje srityje.
  • Nekelkite per didelių reikalavimų. Tas, kuris laukia iš žmonių per daug, nuolat yra suirzęs. Nuolat kritikuodami kitus ir stengdamiesi pakeisti jų būdą, darote didelę klaidą. Suaugusį žmogų perauklėti labai sunku. Stenkitės pastebėti teigiamus žmonių bruožus. Tuomet ims atrodyti, kad visi pažįstami „persiauklėjo“.