Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Ką reikėtų žinoti apie viešbučius keliaujantiems (2 dalis)

Tie, kurie retai keliauja, ne visada žino, ką ras nuvykę į vienokiu ar kitokiu žvaigždučių skaičiumi įvertintą viešbutį. Todėl prieš vykstant į kelionę vertėtų pasidomėti, kaip atrodo ir kokias paslaugas teikia vienos, dviejų, trijų, keturių ir penkių žvaigždučių viešbučiai. Be to, tai padės apsispręsti, kokį viešbutį rinktis, nes kiekvienas keliautojas turi skirtingus poreikius.

  • Vienos žvaigždutės viešbutis teikia tik pagrindines paslaugas. Šie viešbučiai dažnai būna įkurti netoli lankytinų vietų. Viešbučio kambarys apstatytas gana kukliai, yra oro kondicionavimo sistema, lova su patalyne, vonios kambarys, kuriame, deja, ne visada rasite asmeninės higienos reikmenų, kartais televizorius. Aptarnaujančio personalo teikiamos paslaugos minimalios. Valgoma viešbučio svečiams skirtoje valgykloje. Vienos žvaigždutėkeliones,ka vertetu zinoti,patarimai keliaujantiems,apie 
viesbucius,viesbuciais viešbutyje dažniausiai apsistojama tik kelioms dienoms, nes ilgiau pabuvus ima trūkti komforto, be to toks viešbutis labiau tiks pinigus taupančiam jaunimui, nei šeimai.
  • Dviejų žvaigždučių viešbutyje jums bus pasiūlytas kambarys su gražesniu interjeru, geresnės kokybės baldais, oro kondicionavimo sistema, televizoriumi, kartais interneto ryšiu. Čia rasite vonios kambarį su higienos priemonėmis ir rankšluosčiais. Aptarnaujantis personalas teikia kur kas daugiau paslaugų, nei vienos žvaigždutės viešbutyje. Valgoma viešbučio svečiams skirtoje valgykloje. Čia apsistoti labiau tinka jaunimui, nei šeimai, nes teikiamos paslaugos, visgi, minimalios, gali pritūkti komforto.
  • Trijų žvaigždučių viešbutis yra pats geriausias sprendimas vidutines pajamas gaunantiems asmenims. Čia nesimėgausite prabanga, bet ir negyvensite taip kukliai kaip vienos ar dviejų žvaigždučių viešbučiuose. Trijų žvaigždučių viešbutyje jums bus pasiūlyta daugiau paslaugų, gražiai apstatytas kambarys su komfortabiliais baldais, vonios kambarys su asmeninės higienos reikmenimis ir kas dieną keičiamais rankšluosčiais, kasdien keičiama patalynė, oro kondicionierius kambaryje, įvairios personalo paslaugos. Maitinimas viešbučio restorane ar valgykloje bus įskaičiuotas į visą kelionės sumą, nors galimas ir kitoks apmokėjimo variantas.
  • Keturių žvaigždučių viešbutyje jūsų laukia dar aukštesnio lygio aptarnavimas ir dar daugiau įvairių paslaugų. Kambariai būna itin gražiai apstatyti, su visomis, interjerui būtinomis detalėmis, tvarkomi kasdienkeliones,ka vertetu zinoti,patarimai keliaujantiems,apie viesbucius,viesbuciai. Visuose kambariuose įrengti oro kondicionieriai. Savo apartamentuose rasite televizorių, telefoną, interneto ryšį, rašomajį stalą, vonios kambarį su higienos reikmenimis, geros kokybės kas dieną keičiamus rankšluosčius. Jums bus pasiūlytos įvairios laisvalaikio praleidimo paslaugos: sporto salė, baseinas, tenisas, biliardas ir t.t. Maistą, kurio pasirinkimas pakankamai platus, jums gali atnešti į kambarį arba galite valgyti viešbučio restorane. Kambarių tarnyba čia veikia ištisą parą. Paslaugų kokybei čia teikiamas itin didelis dėmesys.
  • Penkių žvaigždučių viešbutis yra itin aukštos kokybės. Apartamentai čia labia erdvūs, su keliais ir daugiau kambarių. Prabangus interjeras ir pagal užsakymą pagaminti baldai jūsų tikrai nenuvils. Savo apartamentuose rasite visas asmeninei higienai reikalingas priemones, kasdien keičiamus rankšluosčius bei patalynę. Kambariai tvarkomi kasdien. Tad penkių žvaigždučių viešbučio apartamentuose galite pasijusti net geriau, nei namuose. Be viso to jūsų dar laukia įvairios paslaugos: suvenyrų parduotuvės, prekybos centrai, naminių gyvūnų priežiūra, kirpykla, auklė vaikams, individualūs seifai, pirtys su baseinais, masažo paslaugos ir t.t.