Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Dovanos gimus vaikeliui

Kūdikio gimimas – jaudinantis reikalas. Vaikelio gimimas yra stebuklas ir tai, ką tikrai reikia atšvęsti. Ateinantieji lankyti nori „apipilti“ tiek tėvelius, tiek jų vaikelį dovanomis. Tokiomis, kurios pagelbėtų tėvams rūpintis savo vaiku ir tokiomis, kurios leliui linkėtų geriausio gyvenimo. Kadangi kūdikiui reikiatiek daug visokių daiktų, jums gali būti sunku išrinkti tinkamą dovaną. Tinkamiausias pasirinkimas – praktiškos dovanos. Žinoma keletas linksmų, prablaškančių dovanų taip pat praverčia :) leliusMaitinimo reikmenys. Labai svarbu, kad mažylis būtų sotus ir laimingas. Šiuo atveju tinka dovanoti buteliukus, šaukštelius, vaikams tinkamus indus bei seilinukus. Krūtimi maitinančioms mamoms galite dovanoti įdėklus į liemenėlę, krūties gaubtelius ar netgi liemenėles maitinančiai mamai (tokias dovanas turėtų dovanoti tik tikrai artimi žmonės). Vežimėliai, aukštos vaikiškos kėdutės, automobilinės kėdutės. Tai tikrai brangiai kainuojantys daiktai, nes visų šių daiktų kokybė turi būti itin aukšta. „Susimeskite“ pinigėlius su draugais ar šeimos nariais ir nupirkite tokius daiktus, kurie tarnaus keletą metų ir vaikelis juose bus saugus. Knygos. Jūs galite prisidėti prie vaikelio bibliotekos kaupimo. Tėveliams padovanokite tokias knygas, kurias jie galėtų skaityti kūdikėliui nuo pat jo gimimo ir vėliau. Metams bėgant vaikui reikės tikrai daug ir įvairių knygų. Tinka audiniu aptrauktos minkštos knygelės, pilnos paveikslėlių pažinimo knygelės, klasikinės pasakų knygos ir panašiai. dovanu krepsysDovanų krepšelis. Į krepšį supakuokite įvairių vaikiškų reikmenų – tinka tualeto reikmenys mažomis pakuotėmis, žaislai, žindukai, merliukai, seilinukai bei patalynė. Taip pat galite įdėti keletą losjonų, kremukų nuo bėrimo, šampūnų, vonios žaislų, plaušinių bei rankšluosčių, skirtų maudymui. Kokius žaislus parinkti? Pasirinkite minkštą pliušinį, kokį nors skleidžiantį garsą ir galbūt netgi didesnį gyvūną, kad būtų prie ko prisiglausti vaikeliui ir tikrai nesuklysite. Visas šias dovanas, kaip jau minėjau prieš tai, sudėkite į didelį krepšį, suvyniokite į peršviečiamą popierių (tokį, į kokį vyniojamos gėlės) ir apriškite didžiuliu kaspinu. Vystyklai. O tiksliau tariant, sauskelnės. Vaikeliams jų reikia labai labai daug, todėl jų pridovanoti per daug tiesiog neįmanoma :) Dovanodami atkreipkite dėmesį į sauskelnių dydį ir pasirinkite keletą skirtingų, nes vaikeliai juk taip greitai auga. Dovanėlės tėveliams. Po vaikelio gimimo „naujai iškepti“ tėveliai gali jaustis išsekę, išvargę ir nerandantys laiko sau. Todėl kokia nors ypatinga dovana būtent jiems tėvelius tikrai nudžiugintų. Tai gali būti dovanų kuponai (jei numanote, ko jiems gali reikėti), maisto į namus pristatymo paslauga ar netgi pasiūlymas prižiūrėti vaikutį, kad kokį vakarą jie galėtų praleisti ne namuose. Arba tiesiog suorganizuokite „pasimatymą namuose“ su gero filmo dvd, popkornu, vakariene, pilna putų vonia ir aišku gero vyno buteliu.

P.S. Prieš dovanodami praktiškas dovanas (kaip pavyzdžiui automobilinę kėdutę ar vežimėlį) būtinai prieš tai pasitarkite su tėveliais ar bent jau sužinokite, ar tų daiktų jie dar neturi. Juk jūs nenorėtumėt dovanų gauti 3 keptuves ar 2 virdulius? :)