Įrašai, turintys ‘zuvies paruosimas‘ žymę
Ne paslaptis, kad žuvis labai vertingas maisto produktas. Žuvyje gausu įvairių vitaminų, fosforo, ypač daug baltymų, aminorūgščių, o ką jau kalbėti apie žuvies taukus, kurie yra labai naudingi mūsų organizmui. Žuvis skani ne visais metų laikais. Ungurys skaniausias liepos-rugpjūčio mėnesiais, karpis -nuo rugsėjo iki balandžio, upėtakis –nuo gegužės iki rugpjūčio, lydeka- nuo vasario iki balandžio, vėgėlė- sausio mėnesį.
Rugpjūtis 12, 2009.
| Žymės
zuvis,
zuvies kepimas,
zuvies kepimas ant groteliu,
zuvies valymas,
naudingi ptarimai,
zuvies laikymas,
zuvies kvapas,
zuvies virimas,
zuvies paruosimas,
zuvies gaminimas | Grupė
Kulinarija
Vitaminų, fosforo, mineralinių medžiagų, reikalingų žmogaus organizmui, žuvyje yra daugiau nei mėsoje. Šiame straipsnelyje viskas, ką reikėtų žinoti apie žuvį, jos apdorojimo ir paruošimo būdus.
Žuvies valymas ir naudingi patarimai.
Jei sunkiai nusivalo žuvies žvynai, tai tris sekundes žuvį panardinkite į verdantį vandenį.
Žvynus nuskusti bus kur kas lengviau, jei prieš tai nukirpsite visus pelekus.