Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘suo‘ žymę

Gyvūnai ir fengšui

Balandis 13, 2010. | Žymės fengšui, kate, suo, gyvunai, auksines zuveles | Grupė Fauna, flora
mergaite su kate Fengšui yra mokslas apie aplinką ir žmones, todėl gana ilgai, kuriant namų aplinką, gyvūnai nevaidino jokio vaidmens. Gyvūnai buvo prijaukinti apytikriai prieš 8 tūkstančius metų, tačiau savininkams beveik iki šių dienų jie buvo vien darbo jėga ir laikomi veikiau nuosavybe nei draugais. Šiandien naminiai gyvūnai savo šeimininkų gyvenime užima labai svarbią vietą, todėl taikydami fengšui principus savo namuose turime atsižvelgti ir į juos.Nesvarbu, kas parenka augintinius vietą – jūs ar jis – pasistenkime, kad jo guolio spalva ir raštas atitiktų tos vietos elemento energiją.

Dešimt populiariausių šunų veislių Lietuvoje

šunų veislės, apie šunis, šunys, populiariausi šunys Šiandien šunys namuose laikomi kur kas rečiau, nei senovėje. Taip yra todėl, kad atsirado kitų priemonių namams nuo ilgapirščių apsaugoti, o ir medžioja šiandien, ne taip, kaip seniau, retas. Kad ir kaip bebūtų, šuo išlieka populiariausiu naminiu gyvūnu. Augindami šunelį niekuomet nenuobodžiausite, dažniau būsite gryname ore, imsite aktyviau gyventi, nes vesite šunį į lauką, su juo žaisite, dresuosite. Šunys dažnai būna ištikimi savo šeimininkams, ne veltui sakoma, kad šuo – geriausias žmogaus draugas. Pristatome jums dešimt populiariausių šunų veislių Lietuvoje.  

Ką turėtumėte žinoti apie šuns mitybą?

Kovas 10, 2010. | Žymės mityba, suo, sunu mityba, apie sunis, sunu maistas | Grupė Fauna, flora
sunu-mityba.jpg Šuns organizme, kaip ir žmogaus, vyksta įvairūs cheminiai ir biologiniai procesai. Dalis organizmo medžiagų palaiko kūno temperatūrą, dalis atnaujina ląsteles, kitos padeda gaminti skrandžio sultis bei palaiko raumenų darbą. Dėl visų šių priežasčių šuns organizmas kasdien turi gauti pakankamai baltymų, riebalų, angliavandenių, mineralinių druskų, vitaminų bei vandens. Tam, kad šuns organizmas nenusilptų, reikalingas reguliarus jo šėrimas vitaminingu, tinkamu maistu. Šuns jokiais būdais negalima permaitinti, nes jis taps nejudrus, tingus, atsiras antsvoris, sukeliantis įvairias ligas. Kiekvienas šeimininkas nori matyti savo augintinį sveiką, judrų ir gražų. Ką vertėtų žinoti apie tinkamą šuns šėrimą?

Keletas patarimų, kaip išsirinkti šuniuką

suniukai.jpg Sprendimas laikyti šuniuką ir jo paieškos yra tikrai džiugus momentas kiekvienam (na aišku tam, kuris nori tą šuniuką laikyti). Tačiau šis sprendimas nėra paprastas dėl to, kad nusprendusi auginti šunį tu priimi įsipareigojimą draugauti su juo artimiausius 10-15 metų. Turėdama tai omenyje, įsitikink, kad priimi išsamiai apsvarstytą sprendimą ir venk emocijų. Kiekvienas šuniukas yra ypatingai žavus, kol mažytis.

Apsaugok savo šunį nuo laimo ligos

Spalis 13, 2009. | Žymės suo, laimo liga, erke, erkes | Grupė Fauna, flora
erke.jpg Laimo ligą sukelia bakterija, vadinama „Borrelia bugorferi“, kuri yra perduodama per erkes. Ši bakterija sukelia karščiavimą ir sąnarių uždegimą ir dar gali sąlygoti širdies ir inkstų ligas. Paprastai ši bakterija puola žmones ir šunis, ir itin retai kates.