Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘šunys‘ žymę

Dešimt populiariausių šunų veislių Lietuvoje

šunų veislės, apie šunis, šunys, populiariausi šunys Šiandien šunys namuose laikomi kur kas rečiau, nei senovėje. Taip yra todėl, kad atsirado kitų priemonių namams nuo ilgapirščių apsaugoti, o ir medžioja šiandien, ne taip, kaip seniau, retas. Kad ir kaip bebūtų, šuo išlieka populiariausiu naminiu gyvūnu. Augindami šunelį niekuomet nenuobodžiausite, dažniau būsite gryname ore, imsite aktyviau gyventi, nes vesite šunį į lauką, su juo žaisite, dresuosite. Šunys dažnai būna ištikimi savo šeimininkams, ne veltui sakoma, kad šuo – geriausias žmogaus draugas. Pristatome jums dešimt populiariausių šunų veislių Lietuvoje.  

Šuo jūsų namuose

Šunys-geriausi žmonių draugai. Tačiau kaip renkamės draugus, taip ir šunelį, prieš perkant, reikia įvertinti pagal savo galimybes. Jeigu nusprendėte įsigyti keturkojį draugą, turite apgalvoti kiekvieną smulkmeną. Graudu būna žiūrėti kaip geriausi žmonių draugai vieną dieną atsiduria „Pifo“ prieglaudoje, vien todėl, kad šeimininkai nemanė, kad jis užaugs tokio dydžio, kokio nesitikėjo ar neatitiks charakteriai. Pagrindinis dalykas, perkant augintinį neturėtų būti jo veislė.