Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘plaukai‘ žymę

Sezoninis plaukų slinkimas

vyras Žinoma, biologiniu požiūriu, jei kalbėtume apie žmogaus išlikimą, plaukai nėra svarbiausia organizmo dalis, tačiau jie yra brangi puošmena tiek vyrams, tiek, žinoma, moterims. Deja, labai trapi. Plaukus nepalankiai veikia aplinkos veiksniai, kaip ir nagai bei oda, jie pirmieji reaguoja į vidinius organizmo pakitimus ir juos išduoda. Viena opiausių ir didžiausią nerimą keliančių problemų, dėl kurių dažniausiai kreipiamasi į gydytojus trichologus, yra plaukų slinkimas. Kartais plaukai ima slinkti besikeičiant metų laikams ir tai vadinama sezoniniu plaukų slinkimų.Sezoninis plaukų slinkimas, galima sakyti, neaplenkia nė vieno.

Jei norite turėti žvilgančius plaukus

plaukai Norint išlaikyti natūralų plaukų žvilgesį, reikia “maitinti” juos iš vidaus. Juk natūralaus maisto plaukai gauna per plauko svogūnėlį. Todėl būtina tinkamai maitintis. Vartokite maistą, kuriame yra gyvulinių baltymų, valgykite džiovintus vaisius, nepamirškite ir maistinės želatinos. Taip par svarbu gauti B grupės vitaminų. Saugokite plaukus ir galvą nuo saulės kaitros, o žiemą nešiokite kepures ar kitus galvos apdangalus. Tik šitaip apsaugosite plaukus nuo žalingo aplinkos poveikio.

Kaip išsirinkti tinkančią plaukų spalvą

raudoni plaukai Jeigu nusprendėte keisti plaukų spalvą, turite atsižvelgti į kelis svarbius dalykus. Išsirinkti jums tinkantį atspalvį labai svarbu. Nauja plaukų spalva gali padėti išryškinti jūsų veido bruožus arba atvirkščiai, pabrėžti trūkumus. Plaukų spalva- tai ne nauja suknelė, kurią, jei netiko, galite nusivilkti. Renkantis plaukų dažus pamirškite visas madas ir grožio etalonus, nes kiekviena iš mūsų yra individuali ir kitokia.

Keletas mitų apie plaukus

mergina Natūralūs augaliniai aliejai gydo pažeistus plaukus. Deja, tai netiesa. Gal ir nustebsite, bet šampūnas ir kondicionierius plaukus tausoja labiau. Tepdami plaukus aliejumi neatkursite pažeistos jų struktūros ir nepriversite jų greičiau augti. Aliejus gali suteikti tik blizgesio, bet tai nereiškia, kad blizgantys plaukai yra sveiki.

Keraminiai šepečiai

Keraminiai šepečiai Keraminiai šepečiai pagaminti pagal pažangiausią technologiją. Ant jų cilindro specialus keraminis sluoksnis užlydomas vadinamąja „fusion“ technologijos sistema. Tas pats taikoma aviacijos pramonėje padengiant tam tikras konstrukcijas, pvz. Lėktuvų turbinas, antenas, laivų variklių rotorius, „Shuttle“ detales. Kas lemia, kad keramika gali atlikti išskirtines funkcijas?

Šis tas grožio labui (1 dalis)

grozis.jpg Net ir turėdama kelias laisvas minutes gali jas paskirti savo grožiui. Žinoma, jei likus pusvalandžiui iki svarbaus susitikimo sugalvosi pakeisti savo plaukų spalvą, gali pasibaigti ir nelabai linksmai, tačiau labai dažnai tokiu atveju mes puolam darytis manikiūrą, lakuotis nagus, rauti nuo kojų plaukelius,

Kas lemia nuplikimą

Nuplikimas beveik išimtinai priklauso civilizuotiems žmonėms. Retai rasi plikų tarp primityvių žmonių bendruomenių, kur nors džiunglėse, kurie valgo natūralų maistą ir gyvena gryname ore. Todėl yra manoma, kad plikimas yra proto energijos požymis. Žinoma, plaukų nebuvimą negalima sieti su protu. Tiesiog šių žmonių gyvenimo būdas yra sėdimas ir dažniausiai nelabai stipri sveikata. Be to, jie nervingi, jiems sutrikusi vidaus sekrecijos liaukų veikla. Šiuolaikinio gyvenimo

Teisingas plaukų plovimas

grazus-plaukai.jpg Tavo plaukai yra tavo grožio ir įvaizdžio dalis, o gražūs plaukai pasiekiami visų pirma teisinga jų priežiūra. Priežiūra šiuo atveju yra tinkamas plaukų plovimas. Atrodo viskas labai paprasta ir nėra čia ką pasakoti, tačiau paskaityk žemiau esančius patarimus ir pastebėjimus ir pažiūrėk, ar tikrai viską darai taip, kaip reikia. Pirmoji ir bene svarbiausia taisyklė yra

Mitai apie plaukus ir jų grožį – kuo tikėti, o kuo ne

zirkles.jpg Sveiki plaukai yra sveikatos ir ypač grožio simbolis. Žvilgantys plaukai – kiekvienos moters svajonė. Vyrai, be abejonės, irgi nenori ant galvos turėti tris plaukus :). Pasiskaityk šį straipsnelį ir sužinosi kelis su plaukų priežiūra ir jų grožiu susijusius mitus. Sugriautus mitus. Išmok atskirti tiesą nuo mitų. Ir dar – keletą patarimų, kaip tuos plaukus tinkamai prižiūrėti.

Spindintys plaukai

plaukai-sviesus.jpg Kiekviena mergina ar moteris svajoja apie nuostabiai žvilgančius plaukus. Pastebėjau, kad po maudynių jūroje, pabuvus saulėje, plaukai pašviesėjo ir įgavo nuostabų spindesį. Tačiau Lietuva ne tas kraštas, kuriame galėtume lepintis saulės voniomis vos tik panorėjus. Pasibaigus vasarai, dar kurį laiką galime džiaugtis atsigavusiais plaukais, tačiau netrukus vėl reikės juos slėpti nuo šalčio po vilnonėmis kepurėmis.
1
1 / 2