Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘Kambarys‘ žymę

Kaip pasisiūti romanetę?

romanetes Jeigu turimos užuolaidos netenkina, galime įsigyti žaliuzes arba pasigaminti sutraukiamas langų užuolaidas. Romėniškos uždangos, arba, romanetės, tiks darbo kabinetui, virtuvei arba moderniais baldais apstatytam gyvenamajam kambariui. Lengvos, gausiai drapiruotos austriškos uždangos labiau tiktų miegamajam ar svetainei. Romanetes siuvame iš standaus audinio. Romanetei reikalingas medžiagos kiekis nustatomas išmatavus lango nišos plotį ir aukštį ir pridėjus po 1,5 cm šonų užlaidas ir apie 10 cm ilgio klostėms ir palenkimams.

Atnaujinkite seną pufą

pufas Mažas ryškiaspalvis akcentėlis monochrominio kambario fone: žaismingas, dailus, lengvas lyg sviedinys arba sunkus, stabilus, visada savo vietoje, kur dažnai norisi prisėsti trumpam. Jis toks minkštas ir toks patrauklus. Tai – pufas. Paseno, apsitrynė ir jau nebepuošia kambario? O gal apskritai jo neturite? Tokią padėtį būtina taisyti. Seną pufą pakaks apvilkti nauju spalvingu apklotu, o jeigu reikia naujo – sugalvokime, iš ko jį padaryti: du ar trys storo baldinio porolono kvadratai, sudėti vienas ant kito, virs kubu, kurį tereikia apvilkti tankios medžiagos užvalkalu, kad neslankiotų.

Stumdomos pertvaros

stumdoma siena Ne visada pasiseka nusipirkti ar išsinomuoti būstą būtent tokio ploto ir išplanavimo kaip svajota, norėta arba planuota. Pereinami kambariai, virtuvė ir svetainė kartu, didelis kambarys, bet tik vienas langas – visa tai nekokybiškas būsto planas. Projektuotojų klaidas kartais galima ištaisyti, įrengus kelias stumdomas pertvaras.Stumdoma dviejų dalių pertvara yra paprastos konstrukcijos, todėl galima įsirengti patiems. Pertvaros pagrindas – rėmas paprastai daromas iš pušinių, gerai išlaikytų tašų (matmenys – 8x10 cm).

Gyvenamųjų kambarių planavimo ypatumai

funkcionali svetaine Ketinate atlikti kambario remontą, o gal tiesiog norite jį atnaujinti? Neskubėkite rinktis spalvų ar perstumdinėti baldus, o pirmiausia nusibraižykite kambario planą. Kaip tai daryti? Nupieškite viso aukšto planą bei to paties mastelio baldus. Savo eskize pirmiausia žymėkite didelius baldus: spintas, minkštuosius baldus, stalą, kėdes.

Kambarys berniukui

kambarys.jpg Vaiko individualumą ugdyti reikia jau nuo pat mažens. Tam puikiai tinka erdvės, kurioje jūsų mažylis praleidžia daugiausiai laiko, pokyčiai. Paverskite savo sūnaus kambarį unikalia vieta. Šitaip vaikas pasijus išskirtiniu, įgys daugiau pasitikėjimo savimi. Berniuko kambarys turi jį išlaisvinti, juk mažieji vyriškos lyties atstovai dažnai būna tikri padaužos. Pasirūpinkite, kad čia netrūktų patvarių baldų, žalios, mėlynos ir kitų, berniukams patinkančių spalvų, žaislų, gal net viena kita laipynė, jei lietingą dieną jūsų vaikas negalėtų išeiti į kiemą. O gal jūsų berniukas ramus? Tuomet pasirūpinkite medinėmis kaladėlėmis, kurias jis galės išradingai panaudoti. Kurdami berniuko kambario interjerą neribokite nei savo, nei vaiko fantazijos.

Patarimai, kaip įrengti ankštą darbo vietą

darbo-vieta.jpg Daugelis mūsų gyvena nedideliuose butuose. Dėl to gali kilti nepatogumų. Juk, mažame būste vietos dažniausiai užtenka tik svetainei, virtuvei, miegamajam ir gal dar vaikų kambariui. O jei labai reikia darbo kambario? Negi mažame bute tokį įsirengti galimybės nėra? Jei manote, kad taip, klystate. Aptarkime, kaip ir kur savo bute galėtumėte įrengti nedaug erdvės teužimančią ir į akis nekrintančią darbo vietą.

Minimalistinis, retro, o gal modernus vonios kambarys?

retro-vonia.jpg Ilgais ir šaltais žiemos vakarais kur kas labiau norisi atsipalaiduoti šiltoje, kvapnioje vonioje, nei stovėti po dušu. Tad labai svarbi vonios kambario aplinka – stilingas ir jaukus interjeras. Pateikiame jums tris skirtingus vonios kambario įrengimo būdus.

Vaiko kambarys

basketball-boys.jpg Vienas svarbiausių žingsnių, kuriant vaiko kambarį, yra tai, jog interjero apdaila būtų tvirta ir lengvai atnaujinama. Taip pat įrengimas labai priklauso nuo to, koks yra vaiko amžius. Rengiant vaiko kambarį pirmenybę reikėtų teikti natūralioms, ekologiškai švarioms medžiagoms. Nereiktų vengti piešinių ant sienų, lentynose sudėkite spalvotus žaislus, o baldai taip pat turėtų būti žaismingesni.