Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘kaip issirinkti‘ žymę

Kaip išsirinkti GPS imtuvą?

GPS mio Spėjame, ne kartą yra tekę pasiklysti svečioje šalyje, o gal tiesiog nepažįstamame mieste. Ir kaip tyčia po ranka nėra žemėlapio. Tačiau tai nebus bėda jei įsigysite GPS imtuvą arba kitaip tariant navigacinę įrangą. Kas be ko, tam reikės išskirti šiek tiek pinigų, bet bent jau galėsite būti tikri, kad daugiau nepasiklysite. Jei norite rasti sau tinkamiausią GPS imtuvą, reikės atsižvelgti į keletą svarbių kriterijų.

Patarimai, kaip išsirinkti dulkių siurblį

dulkiu-siurblys.jpg Dulkių siurblys – elektrinis įrenginys, skirtas valyti paviršiuje esantiems nešvarumams juos susiurbiant. Dulkių siurblyje yra kompresorius, kuris traukia orą ir šiukšles. Nešvarumai renkami į popierinį ar medžiaginį maišą, perkošiami vandens filtru ar atskiriami ciklonu. Ciklonai anksčiau naudoti tik pramoniniuose dulkių siurbliuose, bet XX a. 9 dešimtmetyje Jungtinės Karalystės konstruktorius Džimas Dysonas rinkai pristatė naują technologiją, pavadintą Cyclone Separator (ciklonas, išcentrinis separatorius). Tokio tipo dulkių siurblys buvo reklamuojamas kaip pigesnio naudojimo, nes nereikia keisti popierinių maišų. Galiausiai pasirodė dulkių siurblys Roomba. Užprogramavus jis gali veikti savarankiškai.

Patarimai, kaip išsirinkti gartraukį

gartraukis.jpg Niekas nepaneigs, jog ruošiant maistą dažnai būna taip, kad gardūs kvapai susimaišo su nemaloniais kvapais. Tam, kad oras virtuvėje visuomet būtų švarus, reikalingas gartraukis. Šis prietaisas traukia garus, valo orą ir saugo baldus nuo suodžių. Šiandien rinkoje egzistuoja įvairių tipų gartraukiai, todėl išsirinkti tikrai paprasta. Jei renkatės gartraukį, rinkitės tokį, kuris tilptų virš viryklės.

Ką reikėtų žinoti prieš perkant skalbimo mašiną?

skalbimo-masina.jpg Skalbimo mašina – elektrinis buitinis prietaisas, skirtas drabužiams ir kitai namų tekstilei (rankšluočiams, patalynei) skalbti. Skalbimo mašinoje įtaisytas centrinis besisukantis būgnas, į kurį dedami skalbiniai bei paduodamas vanduo ir skalbimo priemonės. Stipriai besisukantis būgnas daugelyje skalbyklių modelių taip pat ir sausina skalbinius. Moderniose automatinėse skalbimo mašinose yra paruoštos skirtingos skalbimo programos įvairių tipų audiniams skalbti, taip pat yra galimybė atidėti skalbimo laiką (pvz., jei norima skalbti tuo metu, kai elektra pigiausia) bei gausybė kitų funkcijų ir galimybių.

Patarimai, kaip išsirinkti elektrinę viryklę

Virykle.jpg Elektrinę viryklę šiandien galėtumėte rasti beveik kiekvienuose namuose. Daugelis tokią įsigijo tikriausiai todėl, kad ja kur kas patogiau naudotis, nei dujine: nereikia šalimais laikyti krūvos degtukų dėžučių ar naudotis specialiu prietaisu ugniai užkurti, be to išvengiama dujų kvapo namuose, o jei dar atsimintume, jog nemažai nelaimingų atsitikimų įvyksta, kai šeimininkai pamiršta išjungti dujas arba maži vaikai prisiliečia prie nespėjusio ataušti dujinės viryklės paviršiaus. Tad dauguma šiandien vienareikšmiškai renkasi elekrinę viryklę ir džiaugiasi jos teikiamais privalumais. Kaip išsirinkti tinkamą?