Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘įrengimas‘ žymę

Prieš įsirengiant akvariumą

akvariumas, irengimas, patarimai irengiant akvariuma, apie akvariumus Nuo ko pradėti ?             Prieš leisdami pinigus akvariumo žuvims, sužinokite, kokių jums reikės prietaisų, kad galėtumėte sukurti ir palaikyti aplinką, būtiną žuvims gyvuoti. Išsiaiškinkite visus įmanomus akvariumo šildymo, apšvietimo ir valymo būdus. Ar jūsų akvariumas bus tobulas, priklausys pirmiausia nuo laikomų žuvų rūšies ir skaičiaus. Nesvarbu kokį indą pasirinktumėte, būtinai jį uždenkite ir deramai apšvieskite. Kad indo vanduo nuolat būtų skaidrus ir šviežias, reikia elektrinio kompresoriaus ir filtro.

Apie namų biblioteką: idėjos, interjeras, įrengimas

biblioteka-namuose.jpg Namų biblioteka šiandien įgavusi visai kitą prasmę, nei kad turėjo seniau. Dėl pašėlusio gyvenimo tempo skaitymui laiko randame vis mažiau. Nepaisant to, namų biblioteką pravartu įsirengti tiems, kurie nori bent savaitgaliais pasimėgauti tyla su knyga rankoje. Jei Jūsų namuose knygų daug, namų biblioteka virsta būtinybe. Geriausia, nors dabar ir neitin populiaru, knygas laikyti uždarose spintose. Šitaip knygos nerinks dulkių, nesusigadins nuo saulės šviesos.

Patarimai, kaip sujungti namo vidaus ir sodo erdves

sujungta-erdve.jpg Ką daryti norint darniai sujungti dvi erdves – vidaus ir išorės? Pirmiausia pagalvokite, kaip artimiau susieti sodo ir kambario, prie kurio jis šliejasi, erdves, kad interjeras sklandžiai pereitų į eksterjerą. Jei pavyktų išlaikyti maždaug vienodas abiejų erdvių proporcijas, galite manyti, kad jūs jau pusiaukelėje į savo tikslą. Rinkitės tokį sodo stilių, kuris dar labiau sustiprins sąsają tarp lauko ir vidaus. Dauguma žmonių, kurdami eksterjerą, elgiasi būtent taip: derina jį prie gyvenamosios erdvės. Todėl sodo dizainą pradėkite kurti, atidžiai apžvelgami išorinę erdvę.

Ką reikėtų žinoti įrengiant kūdikio kambarį

rooom.jpg Kūdikio kambario įrengimu reikia rūpintis ne ką mažiau, nei paaugusio vaiko. Toks kambarys turėtų būti ne tik išskirtinio „kūdikiško“ interjero, bet ir su funkcionaliais baldeliais, tinkamomis grindimis, idealiai veikiančia vėdinimo sistema bei apšvietimu.

Montuojant dušo kabinas

Duso-kabina.jpg Yra daugybė būdų įsirengti dušo kabiną vonioje, tačiau tarp pasirinkimų gausos Jums reikia vieno, kuris būtų pritaikytas Jūsų esančiai situacijai ir patogumui. Tai priklauso nuo: kanalizacijos vamzdyno nuolydžio ir įrengimo vonios kambario ploto galimos sienų ir grindų vandens izoliacijos