Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘dieta‘ žymę

Kalcis ir magnis – sportuojantiems

kalcis Jei aktyviai sportuojate ir laikotės dietos, nepamirškite, kad jūsų organizmui gali pritrūkti kalcio ir magnio. Anot gydytojų šie mikroelementai būtini daug jėgos išeikvojančio ir mažai maisto medžiagų gaunančio žmogaus organizmui. Stingant kalcio, gresia osteoporozė. Dažniau ši liga kamuoja neaukšto ūgio moteris, kurios turi mažai riebalinio audinio, nevartoja hormoninių kontraceptikų, nuolat laikosi dietų ir rūko. Dėl magnio trūkumo svaigsta galva, gali ištikti infarktas, silpsta nervų sistema, todėl gresia depresija.

Paneigtas mitas apie bulves

centimetras Gera žinia tiems kurie, negali gyventi be bulvių patiekalų. Amerikiečiai paneigė mitą, neva bulvės tukina ir nepasižymi itin vertingomis medžiagomis. Beveik visi dietologai, žmogui, norinčiam sulieknėti, siūlydavo atsisakyti patiekalų, turinčių daug angliavandenių. Makaronai, duona, bulvės būdavo išbraukiami iš lieknėjančiojo mitybos raciono. Tačiau pastebėta, kad būtent angliavandeniai yra pagrindinis energijos šaltinis smegenų veiklai, centrinei nervų sistemai ir inkstams.

Magnis – lyderis kovoje su stresu

magnesium Užvakar norėjosi tyliai verkti, vakar – triukšmingai bartis, o šiandien persekioja nenumaldomas noras kaukti prieš mėnulį. Į pasąmonę ryškiai braunasi įspūdis, kad gyvenimas nesusiklostė. Iškyla pavojingas klausimas: kas kaltas? Pabandykime pasiaiškinti, gal ne gyvenimas toks, o ko nors trūksta mūsų organizmui.

Maisto derinimas

sveika-mityba.jpg Idėją, kad virškinimui ir bendrai sveikatos būklei naudinga tinkamai derinti maistą, 4 – ąjame dešimtmetyje iškėlė JAV gydytojas Williamas Howardas Hay. Pats išbandęs savo sukurtus maisto derinimo principus ir labai pagerinęs sveikatą, jis atsisakė chirurgo karjeros ir pradėjo savo pacientus gydyti dieta. Savo teoriją W. H. Hay išdėstė savo pagrindiniame mokslo veikale, todėl maisto derinimas dažnai vadinamas Hay dieta.

Vyrams skirta dieta nuo vėžio ir prostatito

Vasaris 18, 2010. | Žymės vėžys, dieta, prostatitas | Grupė Grožis, sveikata
dieta-nuo-prostatos-vezio.jpg Priešinė liauka, arba prostata, vaidina labai didelį vaidmenį vyro lytinės ir šlapimo sistemų veikloje. Ji išskiria skystį, sudarantį spermos pagrindą, dalyvauja keleto hormonų sekrecijoje ir yra jaučiama lytinio akto metu. Be to, prostata yra išsidėsčiusi prie pat šlapimkanalio, todėl bet kokia jos deformacija arba padidėjimas gali sukelti šlapinimosi problemas.

5 dienelės vardan prigludusios suknelės

vegetables.jpg Trokštate šventėms pasipuošti seksualiausia savo suknele, deja, ji šiemet kažko šiek tiek ankštoka. Nenusiminkite, štai patarimai, padėsiantys gražiai sulieknėti per 5 dienas, juolab kad viskas ne taip jau ir nebrangu, nesudėtinga ir sveikatai nekenksminga...

10 geriausių produktų laikantis dietos (antras penketukas)

dietos-maistas.jpg Dieta – tai planas, kurio laikantis yra bandoma numesti svorio. Labai svarbu pasirinkti tau tinkančią dietą ir nenualinti organizmo, kad prarastas svoris vėliau negrįžtu bumerangu. Tai, kad laikaisi dietos, dar visiškai nereiškia, kad tavo organizmas negali gauti vertingųjų medžiagų. Jis tiesiog privalo, kad tu jaustumeisi puikiai. Pirmoje dalyje aprašiau aliejaus, obuolių ir kriaušių, uogų, avokadų bei kiaušinių naudą dietos metu. Šį kartą – dar daugiau vertingų produktų.

10 geriausių produktų laikantis dietos (pirmas penketukas)

dietos-maistas.jpg Laikantis dietos labai svarbu pasirinkti tokius produktus, kurių maistingumas – didelis, o kaloringumas – mažas. Tai, kad tu valgai mažesniais kiekiais visiškai nereiškia, kad negali gauti reikiamo maistingųjų medžiagų kiekio. Laikydamasi dietos turėtum įsiminti 10 produktų, kurie būtinai turėtų būti įtraukti į tavo meniu.

7 dienų citrinų dieta: sekmadienis (7 dietos diena)

vegetariska-pica.jpg Sveikinu – šiandien yra paskutinė citrinų dietos diena. Šios dienos tikslas – susikoncentruoti ties virškinimo sistema. Prasta virškinamosios sistemos veikla atima iš organizmo būtinas maistingąsias medžiagas, reikalingas medžiagų apykaitai ir svorio praradimui.

7 dienų citrinų dieta: šeštadienis (6 dietos diena)

braskes.jpg Šeštadienio tikslas – valgyti natūralų maistą. Tai reiškia valgyti kuo daugiau maisto produktų iš rupių miltų ir neskaldytų grūdų. Neskaldytuose grūduose, kviečiuose ir rupiuose miltuose yra gausu maistingų medžiagų, kurios yra būtinos sveikatai ir svorio metimui. Šiose medžiagose nėra jokio cukraus bei dirbtinių medžiagų,
1
1 / 2