Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

Įrašai, turintys ‘baldai‘ žymę

Kaip sužadinti kūrybiškumą?

studija Mėgstate kurti? Gal tapote paveikslus ar fotografuojate, drožinėjate, gaminate baldus? Kiekvienas mūsų turime tam tikrų kūrybinių impulsų, todėl labai pravartu turėti vietą, kur galėtumėte juos išlaisvinti ir išreikšti. Kūrybiniam darbui gali tikti kad ir stalas virtuvėje, o jei turite erdvesnius namus, galite tam panaudoti erdvią palėpę ar vasarnamio verandą. Svarbiausia, kad toje vietoje viskas būtų jūsų.

Apie sieninius baldus

sieniniai-baldai.jpg Iš sieninių baldų labiausiai paplitusios yra sieninės spintos ir spintinės pertvaros, kurios įmontuojamos statybinių konstrukcijų nišose, įrengiamos išilgai vidinių sienų arba kaip pertvaros, skiriančios gretimas buto patalpas. Šie baldai susideda iš įvairaus dydžio lentynų, montuojamų per visą sienos aukštį arba tarp dviejų sienų. Jie gali turėti ištraukiamų ir atverčiamų dalių, pavyzdžiui, darbo stalą, lovą, lyginimo lentą ir t.t.

Minkšti baldai (2 dalis)

Minksti-baldai2.jpg Praeitame straipsnyje apie minkštus baldus jau aptarėme jų panaudojimą ir jų gamyboje naudojamas medžiagas bei karkasus. Tęsdami temą toliau kalbėsime apie šių baldų apmušalų apdirbimą, minkštąsias dalis, pagalvių ir čiužinių užpildus bei tvirtinamąsias karkaso konstrukcijas.

Baldai iš rotango

rotango-baldai.jpg Pinti rotango baldai puikiai tinka tiek sodo, tiek užmiesčio name. Jie puikiai įsilieja į bet kokių namų interjerą ir dažnai primena saulėtas bei šiltas vasaros dienas. Baldai iš rotango – unikalūs. Visi baldai gaminami rankomis. Rotango medienos ypatybės, pavyzdžiui, medžiaga gali būti nevienodai stipri, nedideli įtrūkimai medienos paviršiuje, netolygūs atstumai tarp atšakų arba netolygus pluošto tankis, suteikia baldams žavumo ir savitumo.

Minkšti baldai (1dalis)

Minksti-baldai.jpg Renkantis spintas bei baldų komplektus labiausiai vertinama ilgaamžė klasika, tuo tarpu rinkdamiesi minkštus baldus galite elgtis drąsiau ir leisti sau įsigyti ką nors ypatingo. Vienvietis ar elegantiškas dvivietis minkštasuolis matomoje vietoje jūsų svetainės interjerui suteiks naujumo. Palikite pakankamai erdvės aplink rinktinį baldą, kad jis pritrauktų žvilgsnį. Naujoji sofa arba krėslas tikrai greitai taps mėgstama namų šeimininko ar išskirtinio svečio vieta.

Renkame baldus mokinukui

children-rooms-09.jpg Ateina laikas, kai žaislų dėžėms nebelieka vietos, jas keičia knygų lentynos, rašomasis stalas. Dar reikia atrasti vietos kompiuteriui, ilgesnei lovai. Kaip iš siūlomos gausos išsirinkti tinkamą, kokybišką baldą, ką reikia žinoti įrengiant darbo ir poilsio vietą mokinukui.

Vonios kambario baldai

retro_view3.jpg Projektuojant gyvenamuosius būstus nemažai dėmesio verta skirti vonios kambariui, kuriame žmogus praleidžia net apie trečdalį laisvo laiko. Kambaryje esantys baldai bei dizaino sprendimai atskleidžia namų šeimininko individualumą ir estetinį skonį. Juk daugelis po sunkios darbo dienos lenda į vonią pailsėti ir atsipalaiduoti nuo rūpesčių, atsigaivinti, o žiemą – ir sušilti. Kad visa tai būtų dar maloniau, labai svarbu tinkamai apstatyti vonios kambarį.

Kaip prižiūrėti medinius baldus

9467-indian-fruit-wood-furniture-wholesaler-india-1.jpg Viena dažniausiai pasitaikančių problemų medinių baldų priežiūroje yra ant jų atsiradusios dėmės. Tikriausiai daugeliui namų šeimininkių tai atrodo neisprendžiama problema, tačiau, pasirodo, ją galima įveikti.

Jei nusibodo seni baldai

Baldai yra ne tik daiktų talpykla, jie turi papildyti jūsų interjerą, būti patvarūs ir pateisinti kitus lūkesčius. Baldus žmonės perka ne vieneriems metams. O ką daryti jeigu jie paprasčiausiai atsibosta arba sunkiai „įsipašo“ po atlikto remonto? Juk nemesite baldų lauk. Juos galima labai sėkmingai restauruoti, dekoruoti ir visaip kitaip „transformuoti“.

Kartoniniai baldai

1.JPG Planuoju pasigaminti sau baldus, gal ir juokingai skamba, bet žinau kaip pasidaryti sau kavos staliuką, su dviem foteliais. Tai visiškai saugu, nebrangu ir smagu!  Jei gyvenat studentišką gyvenimą, ar sode jums trūksta baldų-pabandykite patys. Didžiausias pliusas ir smagumas yra tai, kad galite patys dekoruoti juos , gerai įgudę galėsite pasigaminti kitokio dizaino baldžiukus. Jeigu jums atsibodo savo sode ar kaime sėdėti ant kelmų, tai pirmyn prie darbo.