Visi miestai
Visi miestai
Visi skelbimai
Visi skelbimai Transportas Nekilnojamasis turtas Statyba, remontas Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės vaikams

‘Bendravimas‘ temos archyvas

Parduodami atsargos karininkų butai

Parduodami atsargos karininkų butai Turto bankas rengiasi parduoti Krašto apsaugos ministerijos perduotus butus, kuriuose gyvena Lietuvos kariuomenės kūrėjai, ketvirtadienį rašo dienraštis „Lietuvos žinios“.

Emigrantėms siūlo intriguojantį darbą

Spalis 22, 2015. | Žymės darbas, siulo darba | Grupė Bendravimas
Internete pasirodė neįprastas darbo pasiūlymas, kuriame Londono lietuvėms siūloma valyti privačius namus visiškai nuogoms. © Fotolia nuotr. Į ANGLIJA.today redakciją kreipėsi skaitytoja, kuri susidomėjo šiuo skelbimu ir atskleidė kai kurias detales, kurias jai pavyko išsiaiškinti apie šį neįprastą darbą.

Pasirodo, neištikimybės genas įveikiamas

lupdazis ant marskiniu Neištikimybė – viena skaudžiausių šiandienos temų ir greičiausiai santuokas sužlugdančių priežasčių. Pasak mokslininkų, neištikimybės genas egzistuoja ir yra dvi žmonių grupės: tie, kurie jam atsispiria ir tie, kurie ne. Kaip įrodė biologas, Švedijos Karolinksa universiteto profesorius Hasse Walum, kai kurie vyrai iš tiesų turi geną, kuris daro įtaką ištikimybei. Tokiose šeimose daug dažniau patiriama įvairių santuokos problemų ir tokių vyrų žmonos retai jaučiasi laimingos. Tačiau vien pagal šį geną negalima spręsti, kaip po santuokos rutuliosis poros santykiai.

Visa tiesa apie britus

veliava Tam, kad svečioje šalyje paliktume apie save gerą įspūdį, turime žinoti kaip bendrauti su tos šalies žmonėmis. Kiekvienos šalies kultūroje yra tam tikrų subtilybių, kurias tiesiog reikia žinoti. Šį kartą “apkalbėsime” britus. 

Išsiaiškink, ar nesusidūrei su pavyduole

pora Jei perskaitę šį straipsnį nusprendėte, kad dabartinė jūsų mergina elgiasi taip, kaip čia aprašyta, gal vertėtų paieškoti kitos? Nes ateityje su tokia uoj kaip gali atsirūgti.Vakarėlyje nusišypsojai dailiai brunetei? Taviškė išsyk supyko? Nieko, tai sveika ir nerimauti neverta.

Suviliok merginą per 24 valandas

pora Vieniems vyrams pasiseka merginą suvilioti greitai, kitiems tenka gerokai paplušėti ir tai ne visuomet pasiseka. Kodėl taip yra? Kas tai lemia? Gera ištreniruoti kūno raumenys? Didelis vyriškas pasididžiavimas? Ugningas žvilgsnis? O gal ilgas liežuvis? Pasinaudokite pateiktais patarimais ir galbūt tapsite vienu iš tų, kuriems pavyksta sumedžioti bet kurią ilgakoję gazelę per visai trumpą laiką.

Kaip miegate, taip ir mylite

pora miega Psichologai teigia, kad tai, kaip miegate su partneriu lovoje, išduoda jūsų jausmus vienas kitam ir gali daug pasakyti apie poros santykius. Perskaitę šį straipsnį, išsiaiškinkite, ką apie judviejų jausmus pasako miegojimo padėtis.Miegodami stipriai apsikabinate? Esate iš tiesų įsimylėję. Artumas jums svarbus net miegant.

Kodėl verta dovanoti gėles?

vyras laiko geles Kartais užsukite į gėlių parduotuvę ar kioskelį ir įsigykite gėlių. Jomis paprasta nustebinti mylimą merginą  ar žmoną, artimuosius. Be priežasties dovanoti gėles smagu, tam yra net ne viena, o penkios priežastys su kuriomis ir kviečiame susipažinti. Netikėtumo pojūtis. Daugeliui žmonių patinka gėlės, ypač moterims. Jei įžengsite pro duris po darbo dienos nešini ne tik keliomis skardinėmis alaus, bet ir gėlių puokšte, jūsų mylimoji bus labai nustebinta, o tuo pačiu galite tikėtis ir skaniausios vakarienės pasaulyje bei audringos nakties lovoje.

Ko geriau jai niekada nesakyti?

Gegužė 18, 2010. | Žymės Bendravimas, moteru logika, vyrai | Grupė Bendravimas
pora Moterų logika vyrams nelabai įkandama, dažnai mes nė nežinome, kaip su tomis būtybėmis elgtis. Dažnai pasitaiko taip, kad jūsų ištartą frazę supras geriausias draugas, bet ne mergina. Kadangi klysdami mokomės, su laiku jau žinome bendravimo su moterimis subtilybes, bet karts nuo karto vis tiek pasitaiko klaidų. Štai dešimt frazių, kurios jums parodys, ko geriau nesakyti merginai. “Mieloji, ką gi tu pasidarei savo plaukams?” Jei šitaip pasakysite ir dar išpūsite akis, gero nelaukite.

10 dalykų, išduodančių, kad jai patinki

Gegužė 17, 2010. | Žymės pasimatymas, vakarelis, akys, demesys, mergina | Grupė Bendravimas
pasimatymas Vakarėlyje, universitete, o gal darbe ar klube, daug kur galima susipažinti su akį traukiančia mergina, dėl kurios imi varvinti seilę vos pamatęs, tačiau nedrįsti prieiti ir užkalbinti. Štai dešimt punktų, galbūt padėsiančių išsiaiškinti ar patraukei patinkančios merginos dėmesį. Jei ji pamato, kad ją stebi ir staiga papučia lūpas, išstato krūtinę, įtraukia pilvuką, o sijonas pasislenka dar aukščiau, tai faktas, įrodantis, kad jai patinki, nes šitaip ji bando tave suvilioti. Gal drabužiai tau neįdomi tema, nes kiekviena mergina kur kas gražiau atrodo neapsirengusi, tačiau atkreipk dėmesį į traukiančios panelės aprangą.
1
1 / 5